A teljesen meztelen Sweetie Plumot 5 faszi baszta meg, és persze egyáltalán nem élvezte.

Vannak csajok, akik annyira beleélik magukat a szexbe, hogy azért éri meg megnézni a jeleneteiket, és vannak, akik pont ezeknek a csajoknak az ellentétei és azért kell megnézni a szettjeiket, mert bazira nem akarnak ott lenni. Sweetie ennek a remek példája, nagyon nem akarja, és végig zavart mosollyal (kb. olyannal, mint Hide the pain Herold) csinálja végig a baszásokat.

Pedig mindene megvan a drágának, hogy rajongjanak érte. Pár perc levetkőzés után jönnek is szépen sorban a srácok és verik be neki picsába a faszukat. Pont olyan az ábrázata, mint azoknak a csajoknak, akik a webcam szexben, amikor fizetsz nekik megpróbálják megjátszani, hogy nagyon élvezik, ahogy adod nekik az utasítást nagy begerjedve, de leginkább csak a pénzt várják és letoltak egy nyolc órás műszakot mindezek előtt.

Szóval szépen szájba is basszák a srácok a csajt alaposan. Majd ha már úgyis mindegy neki szépen szájba is pisizik. Aztán egy jó hosszú sorozatban basszák a picsáját és a pináját is, a fenekébe bele gyömöszölnek kettő faszt is egyszerre. Vág fejeket a csaj közben …. 🙂 Aztán hátulról is megkapja ugyanezt a kiképzést a drága és közben alaposan tágul a feneke. Olyannyira elfelejt mindent, amikor éppen faszok vannak benne hátulról, hogy a farkat nem szopja, hanem csak épp’hogy bekapja és néz ijedten …

Nem is tudom van-e olyan pillanata akár egy másodperc is, amikor élvezné, amit csinálnak vele, talán a leges-legvége, amikor pucsítania kell a kis fenekét, az mindezen dolgok ellenére is olyan, hogy megéri rá kiverni. Aztán még meglepődőbb fejet vág akkor, amikor ugyanitt a fenéklyukába pisiznek. Ez annyira jó, hogy videóban is nézzétek meg !

Bocs a sok sok képért, de minden pillanatát meg kellett örökítenem, ahogy nézi a kamerát és könyörög, hogy legyen már vége – valahol tudat alatt … pedig bizony még 5 adag gecit is kap az arcocskájára a drága .. meg egy adag pisit a hajára …

Összegzés:
Nagyon nincs ott a csajszi, de mégis van benne valami rohadtul izgató, annyira hogy minden jelenetére kiverjem.
Szereplő csaj
85
Szenvedély, baszás
50
Fenéklyuk, gape
85
Geci, pisi
95
Szerintetek0 Votes
0
79
Related Posts