Adelle Sabelle szinte csak négeres pisis videókat csinál.

Attól még nagyon bírom a kis cseh pinát. Pont az a csaj, akivel próbálsz szemkontaktust tartani, amikor elmegy melletted, vagy utánanézel, hogy ugyan milyen segge lehet egy hasonló helyzetben. Itt mi meg olyan szerencsések lehetünk, hogy nem csak hogy meztelenül láthatunk egy ilyen szintű csajt, hanem a fenéklyukát, talpait, és azt is megleshetjük, ahogy gecit/pisit iszik a drága.

Írtam már a castingjáról nemrégen, ahol Dylan baszta meg a picsáját, nemrégen pedig kijött egy újabb jelenet, amiben 1/1-et csinál, de most ott az öreg Mike Chapman látta el a baját jó alaposan. De erről majd később, előtte van még két jelenete a csajnak, amit meg akarok nektek mutatni !

Adelle Sabelle is a piss drinking slut

Itt még nem négerekkel van a csaj, csak aztán tért rájuk és vállal el mindent, ami a legjobban fizet, de hát ki bánja, amíg ilyen minőségű csajokat láthatunk kitárulkozni? Levetkőzés után a szakállas srác érkezik, aki az egyik leg-szimpibb a férfiak között, sosem csinál semmi túl-gay dolgot. Most is szépen baszni kezdi a csaj fenekét, ahogyan kell, majd jönnek persze a haverok is. Aztán észreveszem, hogy megdőlni látszik az elméletem a srácról, nézzétek csak a pisizés közbeni képeket. MIÉRT ???

Nna mindegy, tegyük túl magunkat ezen a sokkon, inkább nézzük ahogyan basszák tovább a csajszit. Végre Dpbe teszik a drágát, de annyira szűk a pinája, hogy nem egy heréig csapató brutál akció lesz ez, csak egy tötymörgés sajna… Aztán viszont eléggé jól beindulnak a dolgok és meglepően sokat basszák pinába Adélt, amit a vége felé már élvezni is kezd. Amikor a fehér üvegasztalra teszik és épphogy összeérnek a lábujjai baszás közben, alig bírom visszatartani a gecimet én is. Jó kis jelenet ez, a végére a pinája is befogadóbb lesz és szinte végig mezítláb tolja, ami nekem alapfeltétel egy jelenetnél.

Legközelebb ugyanezt kapja csak pepitában, illetve négeresben, azaz a fehér srácok helyett afroamerikaiak lesznek a partnerei. Eléggé jól odateszik neki, alaposan basszák egyből, majd mélytorkozás és szájba pisi a menü. Közben a szexi magas sarkú is lekerül, és meghempergetik a maradék cuccban is “szegényt”. Aztán a baszása is meglepően vad és kemény. Berakják neki ketten is seggbe, ami végre valahára élményt okoz neki és nem tud a szopásra figyelni többé. Szépen tágul is a picsája közben.

Örül a csaj neki, hogy befér kettő vastag négerfasz a picsájába. Persze kis feltöltekezés után pisi is jut neki, de úgy, hogy közben basszák ám a fenéklyukát. A legvégén azért már nem annyira őszinte a mosolya, amikor a fenéklyukából kell pisit innia és le is van amortizálva a kis picsája alaposan. Szerintem élete legnagyobb tágulását élte át a három vastag fasztól. A leges legvégén úgy élveznek bele, hogy mindegyik néger faszában lovagol egy kicsit, majd a fenekébe engedik a gecijüket, amit ő sorban szépen kifing, aztán meg felnyalja onnan. Az izzadt pisis hasukról. Hát nem egy finnyás a csaj az tuti, de fél milliót biztos kapott ezért a jelenetért és ezek szerint neki megérte. Nekünk mindenképp !!!

Mike Chapman már nagyon rákattant a csajra, mert meghívta magához, hogy basszanak egy 1/1-es szettet is, ha már itt kibélelhette minden lyukát Adélkének. Szépen nyálasra szopja az öreg még mindíg hatalmas faszát és végre láthatjuk élvezkedni a csajt is mert nem kell mással foglalkoznia. Még a pisi ivás után öklendezni sincs ideje, mert egyből a fasz a szájában van. Izgató rohadtul !

A mester hagyja kibontakozni a csajt, de közben azért jó alaposan odabasz a fenéklyukának. Bassza minden elképzelhető és el nem képzelhető helyzetben is, szépen tágul és lovagol a kis fekete drága. A végén még neki is pisiznie kéne, de nem jön össze, pedig megnéztem volna a pináját és a fejét, amin a saját pisijét inná meg. Habár nem hiszem, hogy megkottyanna neki …

Related Posts