Az egyik legjobb első jelenetes baszás idén:Jayla de Angelis

Pont az a fajta csaj, akit eléggé imádok, szépen minden pont akkora, mint amekkorának lennie kell. Azt írja a twitterén, hogy már azóta leforgatott még kettő DP szettet is a Legalnak, szóval lesznek itt még klassz cuccok tőle. Egy 1/1-es jelenetet láthatunk tőle, amiben Dylan a partnere.

Most mondjátok, hogy nem egy bombázó a nő! A szokásos mikro-farmer-shortban kezdi a pózolást, majd meg is érkezik hozzá a néger, beállított farokkal. Kicsit incselkednek, aztán nekilát a brutál nagy fasz szopásának a csaj. A kis édesben én már itt látom, hogy egy kurva jó nő lesz baszás közben is !!

Simán megy neki azonnal seggbe is, kis síkosítás után máris heréig tolja neki a svájci sapkás faszi. A kis feneke még visszaugrik a vastag fasz után, de hosszú lesz még a jelenet és tágulni is fog ám ő rendesen! A magas sarkú szandál addig marad, amíg nem lesz végképp kényelmetlen neki (túl sokáig). Természetesen közben megkóstoltatja a faszát Dylan úgy, hogy egyből a csaj fenekéből veszi ki és a szájába rakja be. Aztán egyből vissza a picsácskájába. Nézzétek hogy élvezi, hogy tágul a drága !!!

Volt egy csaj nemrégen egy szőke orosz, aki nagyon hasonlított arcilag erre a nőre, de most hirtelen nem jut eszembe a neve. Még egy anal full nelson is belefér a bazinagy ciklámen cipőkkel a lábán is. Aztán végre csak ledobja Dylan a lábáról a platform cipőt és mezítláb lesz a drágaság.

Egyre szebbeket tágul a csaj, és élvezi ahogyan basszák a fenekét. Dylan meg kurva jó ám ebben, pumpálja egy órán át egy ilyen szinten kurva jó csaj picsáját. A talpacskája is csodás, látja ezt az operatőr is, aki egy csomószor úgy veszi fel őket, hogy látszódjanak a talpai Jayla-nak. Dylan egyszer csak megfogja és felkapja a csajt, úgy hogy a lábacskája az égnek állnak. Amikor először láttam a jelenetet itt élveztem el először rá, ez a látvány brutális; nézzétek videóban is!

Nem is igazán tudom megmagyarázni, hogy mi az ebben a nőben, ami kicsinál és rohadt izgató. Egyszerűen csak olyan kurva jól egyben van minden benne és még engedi azt is, hogy egy vastag néger fasz bassza meg az ánuszát. Kikészülök ettől és ki is fogok amíg csak élek 🙂 Engedelmes és bepucsít, baszatja magát, lovagol és élvez ahogy kell. A végén is ahogy kitátja a száját és fogadja a rendes adag gecit. IMÁDOM !!!

Remélem nektek is meghozta a kedvet ahhoz, hogy megnézzétek !!! ITT !!!!

Related Posts