Charlotte Angie, a lógós csöcsű olasz punci imádja a geci-pisi koktélt.

Nna persze nem csak azt, hanem baszni is szeret. Vagy ki tudja, de legalább hagyja, hogy basszák. Itt az eddigi portfóliója. Eléggé beállították alárendeltnek a csajt, de egyébként lehet, hogy ő is kérte, hogy ilyen lehessen? Szóval sok itt a kérdés és oknyomozó csapatunk most alámerül a kérdések mocsarába, hogy onnan megtisztulva távozhasson.

A kezdő jelenetének azt választottam, amikor szegényke lesérül egy kocogás során és két jóravaló fiatalember segít neki, akik éppen arra portyáznak. A simogatás aztán gyorsan hánytatós szopatásba torkollik, amin a csaj eléggé meglepődik és néz ki az operatőrre félve, hogy baszki ezt nem mondtátok, hogy ilyen is lesz? Nem a világ két legszexuálisabb testű faszija vegzálja a csajunkat, de elégedjünk meg egyenlőre velük.

Próbálják kúrni keményen a haverok, de azért nem olyan profik ők, mint a srácok a stúdióban. Kicsit nagy a feneke a ki olasz puncinak, szóval nem tágul olyan óriásiakat. Az egyik tag kúrja, a másik meg pofozgatja és köpdösi, ami mondjuk nekem elég izgatóvá teszi. Egyébként amatőr szinthez képest nem is olyan rosszul basszák meg a csajszit, aki nem menekül a pisizős résztől sem, mert a végén először a saját pisijét kell meginnia, majd a srácok sem maradnak el és a szájába engedik.

Itt megnézhetitek a jelenetet.

Másodiknak már a Gonzós jelenetét nézzük meg, egyébként volt még egy pár az előző taggal, de szinte ugyanazok voltak, mint az első. Itt már vérprofi csapat várja a kis csöcsös puncit, aki profin ki is van festve. A srácok nem nagyon hagynak egy szusszanásnyi időt sem a csajnak, folyamatosan és egyfolytában basszák. És szerencsére nem csak a seggét, hanem a kis édes ajkas pináját is jó alaposan basszák.

Kis szopatós szünet után is olyan rettentő jó DP-t kap a drága, hogy csak nyöszörög belé. Nem nagyon tud élvezni, mert egyből, ha sóhajtana egyet, máris kap egy merev faszt a szájába. Hogy a blogíró totálisan kikészüljön, még e mellé olyan csodás kis szétnyíló franciásra pingált lábujjai vannak, hogy ha csak leírom szétrobban a faszom. Közben azért alaposan ütik és vágják is a csajt, a csöcseit és az arcát is ahogyan azt kell egy ilyen szenvedélyes jelenetben. Kap egy adag gecit a fenekébe, a többi meg mehet az arcra …

A végére egy ugyancsak gonzo jelenet maradt, amiben már persze tovább fokozzuk a tempót, azt meg mi mással is lehetne, mint DAPozással, pisivel. A pózolás után eléggé nehezen megy be neki az első fasz, de aztán gyorsan doggy-ba fordítják és máris jobban tágul. Érkezik egy másik farok a fenekébe, majd a többiek is rárontanak begerjedve és basszák őt. De nem csak ennyiből áll ám a jelenet … már inkább nem írom le, mert unhatjátok, de mégis. Egy faszi szétfeszíti a csajszi száját, a másik belepisil, de úgy, hogy közben a másik tag kezére is !!! Miért nem lehet kihagyni az ilyen apróságokat basszus. Engem kiráz a hideg ettől.

Inkább nézzük, ahogy basszák ezt az isteni csajt, seggbe és pinába is egyszerre. A párduc tetkós segge csak úgy csattog alatta. Valahogy nem hiányzik ebből a jelenetből a pisi, de mégis benne van. Olyan pillanatokban kerül elő, amikor éppen klasszul kúrják a csajt és belelendülne. Egyszer csak szájba pisilik piff. Szegényke elviseli, mert megéri a lóvé, amit kap érte. A leges legvégére már azért elég neki és miután megivott egy adag gecis-pisis cuccot, már nem nagy élvezettel fogadja a pisiket, csak a kezeit tartja oda a srácoknak.

Azért megéri követni a csajt, mi is meg fogjuk tenni és a DAP jelenetéről feltétlenül írni fogunk, mert azért ez mégis csak egy hardcore anál oldal lenne és ez meg egy hardcore anál blog.

Related Posts
Tovább olvasom

Mina – no holes barred

Szerencsére minden második hétre marad egy fasza jelenet az új kis kedvencemtől Minától, nem marad lyuka betömetlen ebben…