Charlotte Angie, a lógós csöcsű olasz punci imádja a geci-pisi koktélt.

Nna persze nem csak azt, hanem baszni is szeret. Vagy ki tudja, de legalább hagyja, hogy basszák. Itt az eddigi portfóliója. Eléggé beállították alárendeltnek a csajt, de egyébként lehet, hogy ő is kérte, hogy ilyen lehessen? Szóval sok itt a kérdés és oknyomozó csapatunk most alámerül a kérdések mocsarába, hogy onnan megtisztulva távozhasson.

A kezdő jelenetének azt választottam, amikor szegényke lesérül egy kocogás során és két jóravaló fiatalember segít neki, akik éppen arra portyáznak. A simogatás aztán gyorsan hánytatós szopatásba torkollik, amin a csaj eléggé meglepődik és néz ki az operatőrre félve, hogy baszki ezt nem mondtátok, hogy ilyen is lesz? Nem a világ két legszexuálisabb testű faszija vegzálja a csajunkat, de elégedjünk meg egyenlőre velük.

Próbálják kúrni keményen a haverok, de azért nem olyan profik ők, mint a srácok a stúdióban. Kicsit nagy a feneke a ki olasz puncinak, szóval nem tágul olyan óriásiakat. Az egyik tag kúrja, a másik meg pofozgatja és köpdösi, ami mondjuk nekem elég izgatóvá teszi. Egyébként amatőr szinthez képest nem is olyan rosszul basszák meg a csajszit, aki nem menekül a pisizős résztől sem, mert a végén először a saját pisijét kell meginnia, majd a srácok sem maradnak el és a szájába engedik.

Itt megnézhetitek a jelenetet.

Másodiknak már a Gonzós jelenetét nézzük meg, egyébként volt még egy pár az előző taggal, de szinte ugyanazok voltak, mint az első. Itt már vérprofi csapat várja a kis csöcsös puncit, aki profin ki is van festve. A srácok nem nagyon hagynak egy szusszanásnyi időt sem a csajnak, folyamatosan és egyfolytában basszák. És szerencsére nem csak a seggét, hanem a kis édes ajkas pináját is jó alaposan basszák.

Kis szopatós szünet után is olyan rettentő jó DP-t kap a drága, hogy csak nyöszörög belé. Nem nagyon tud élvezni, mert egyből, ha sóhajtana egyet, máris kap egy merev faszt a szájába. Hogy a blogíró totálisan kikészüljön, még e mellé olyan csodás kis szétnyíló franciásra pingált lábujjai vannak, hogy ha csak leírom szétrobban a faszom. Közben azért alaposan ütik és vágják is a csajt, a csöcseit és az arcát is ahogyan azt kell egy ilyen szenvedélyes jelenetben. Kap egy adag gecit a fenekébe, a többi meg mehet az arcra …

A végére egy ugyancsak gonzo jelenet maradt, amiben már persze tovább fokozzuk a tempót, azt meg mi mással is lehetne, mint DAPozással, pisivel. A pózolás után eléggé nehezen megy be neki az első fasz, de aztán gyorsan doggy-ba fordítják és máris jobban tágul. Érkezik egy másik farok a fenekébe, majd a többiek is rárontanak begerjedve és basszák őt. De nem csak ennyiből áll ám a jelenet … már inkább nem írom le, mert unhatjátok, de mégis. Egy faszi szétfeszíti a csajszi száját, a másik belepisil, de úgy, hogy közben a másik tag kezére is !!! Miért nem lehet kihagyni az ilyen apróságokat basszus. Engem kiráz a hideg ettől.

Inkább nézzük, ahogy basszák ezt az isteni csajt, seggbe és pinába is egyszerre. A párduc tetkós segge csak úgy csattog alatta. Valahogy nem hiányzik ebből a jelenetből a pisi, de mégis benne van. Olyan pillanatokban kerül elő, amikor éppen klasszul kúrják a csajt és belelendülne. Egyszer csak szájba pisilik piff. Szegényke elviseli, mert megéri a lóvé, amit kap érte. A leges legvégére már azért elég neki és miután megivott egy adag gecis-pisis cuccot, már nem nagy élvezettel fogadja a pisiket, csak a kezeit tartja oda a srácoknak.

Azért megéri követni a csajt, mi is meg fogjuk tenni és a DAP jelenetéről feltétlenül írni fogunk, mert azért ez mégis csak egy hardcore anál oldal lenne és ez meg egy hardcore anál blog.

Related Posts

Kyaa Chimera

Tudjátok, hogy elég beteg az ízlésem és bírom a különleges külsejű csajokat, amíg ti a nagymellű bulákat, addig…