Elég gyorsan meglett NiciXDream-nek a dupla anál.

Nemrégen írtam a csajsziról, aki talán Timea Bella nyomdokaiba juthat a tág fenekével és a még tágabb pinájával. Azóta még két jelenete jött ki neki, az egyikben szépen duplázva megbasszák a ruganyos kis seggecskéjét.

Az, hogy nem egyből az legelső jelenetben baszták meg duplán seggbe, nem azért történt, mert nem bírta volna, ki, hanem csakis kizárólag anyagi megfontolásból – több jelenetet lehet eladni vele, amíg nem teszi meg. A tágulási képességeit máris láthatjuk ebben a bemelegítésben is. Szétrepeszti teljesen a pináját és a fenekét is egy atom vastag dildóval. Nem olyan rossz a jelenet, de a sok tucat cucc között elmegy, mert semmi extra nem történik benne, csak (mivel nincs DAP) a punciját és a pinácskáját is dugják egy kicsit DPben, aztán gecit rá …

A lényeg a mostani új szettjében történik ahol megint teljesen meztelen lesz a kicsike. Mivel eléggé jó tágulási képességekkel rendelkezik ezért minden jelenete úgy kezdődik, hogy ezeket kell demonstrálnia. Ki és be rak mindenféle dolgokat most is a puncijába és a fenéklyukába is, de szerencsére nem sokáig tűrik ezt a srácok, akik a háttérben már baszni akarnak.

Szépen kipróbálgatják mindannyian a fenéklyukát a csajnak, majd ketten egyszerre berakják a pinájába is. Innentől indul be minden és most is a cipő levétel a kritikus pont. Először szépen heréig lovagol a csaj a faszokban, majd DAPozzák végre, amiben már levegőt sem tud venni olyan élvezet neki végre. Szépen amortizálódik a fenéklyuka is. Azért nem csak a DAP megy kúrják alaposan az összes lyukát, ahol csak érik a drágának. Lovagol is a faszokban és a kettős beleülős DAP is simán és lazán kotyogva megy neki.

Elég jó a csaj, én minden jelenetére ki fogom verni, van benne valami perverz és izgató. Egyedül a feneke lehetne egy pár kilóval könnyebb és úgy még jobban és brutálisabban mutatna a tágulás a pinájában és a fenekecskéjében.

Related Posts