Hogyan lehet egy 37 kilós lánynak ekkora hatalmas fenéklyuka ?

Aki Legalporno rajongó az ki is találhatta, hogy kiről van szó. Naná, hogy Polly Petrováról, az egyik legkisebb modellről, aki olyan tágulásokra képes, amikre kétszer olyan nagy társai sem. Ez a látvány számomra eléggé faszverésre alkalmassá teszi a csajt. Nézzünk most tőle egy pár jelenetet, amit idén csinált a kis kolumbiai drágaság.

A kis melletlen tinipicsa még mindíg Kolumbiában forgat, legtöbbször páros jeleneteket. Élvezettel tágítja a kis miniseggét olyanra, hogy aki először lát ilyet, kiszalad a világból. Én nem szaladok ki, hanem kicsit csak kicsit lejjebb csúszok a székben és a jobb kezemet felszabadítom. Simán végig mosolyogva fogadja, hogy dupla análban játszanak vele a faszik és csinálják ki kongósan nagyra a picike picsáját, ami a végén egy ordenáré nagy gape lesz.

Júniusban ballett táncosnak öltözött a drága és fogadott be számos faszt ismét a picsácskájába. Mondjuk a hagyományos balett táncosok nem mindíg ülnek bele alkarnyi vastag műfaszokba és ellenőrzik, hogy mennyire tágult ki a fenéklyukuk két fasz együttes támadásától. Szerencsére ebben a jelenetben néha-néha a kis pináját is vegzálják, így élvezkedhet ő is egy picikét. A legvégén isteni látni és hallani, ahogy kifingja a geciket a picike kis tini fenekéből.

De más lányokkal is jól elboldogul, habár amikor szerepel egy jelenetben, általában ő a legnagyobb érdekesség, főleg, ha éppen úgy dönt, hogy nem csak tágul, hanem kinyomja a prolapse-ot is a fenekéből, mondjuk így:

Az őrültek házás jelenetben, amiben ő alakítja a pszichiáternőt, Chris Bathory meg az őrültet is jót alakít. Simán megöklözteti magát kint az udvaron, majd odabent ő csinálja ugyanezt a fekete szépségnek.

Related Posts