Nensi Fox sajnos egyre profibb lesz és ezzel pont elveszíti az amatőr báját.

Imádtam a csaj minden eddigi jelenetét, de mióta megérkezett Giorgio-hoz egyre rutinosabban tolja. Aminek nem is kéne bajnak lennie, de az ő amatőr orosz picsaságának pont ez volt a szexepilje, amit most kezd elveszíteni.

Előtte még azért ott volt a gonzónál is a drága, ahol kapott egy pucér baszást is a picike kis édes talpacskájával – nézzük csak meg ezt ! Nem is értem magamat igazán, pedig imádom az erősen kifestett csajokat, és Nensi is ilyen, de ezzel valami ribancságot is adtak rá, amiről azt hittem, hogy benne nincs és pont ez izgatott fel. A bemelegítés után máris baszható a feneke a drágának és persze nem csak egy faszi ugrik rá. A jelenet feléig csakis a szopásra tud koncentrálni és gépiesen szopja a faszokat pedig közben a Gonzó legnagyobb faszai durrantják seggbe.

Annyira erről szól, hogy a srácokat már rendesen sajnálom, ahogyan ott lentről próbálkozzák baszni a csajszit ő meg csak fapofával szopik. Aztán a cipő levételével minden megváltozik! Már egy csomószár láttam egyébként ezt. hogy ez történik a csajokkal. Szerintem csak zavarta az a nagy magas sarkú a drágát, mert ahogy mezítlábas lesz egyből ordítva élvez. Szépen tágul is a kis édes, és így tudják alaposan szoros DP-be rakni a picsáját és a pináját. Aztán az összes elképzelhető és el nem képzelhető pózban megkúrják a csajt és profin fogadja a geci adagokat is.

Volt még egy négeres baszása is a drágának ugyanitt, de abban már “természetesen” a pisi is befigyelt. Itt csak ketten másznak rá, ami legalább kiküszöböli az előző unalmassá váló hibát. Itt viszont a jelenet elején megöntözik a szájt pisivel, hogy aztán egy kis fürdés után folytathassák tovább. Aztán meg nem történik semmi, de semmi érdekes, a lógó heréjű négerek adagolják neki, ő meg fogadja, psiit iszik , beterpeszt és pózol, egy nagy csalódás az egész.

Aztán megérkezik a Giorgio-hoz a drága és minden veszve lesz ugyan? Marad ilyen uncsi, mint az előzőben volt? Most már partner is érkezik hozzá, mégpedig a szokásos Giada Sgh személyében, akinek nem igazán gond kicsapatni a pinájából a levet. Olyan igazi giorgiosan kezdik a jelenetet, egy kis tágítás után a két srác a poharukba pisil, amit egy suhintásra meg is kell inniuk. Az érzékenyebb nézőink már egészen biztosan elkapcsoltak, de akik még velünk tartanak, azok hasonló tettekre számíthatnak.

Egy az egyben, majd DPben is basszák őket, de messze nem lesz olyan szexi és faszfelállító, mint a Veronica Leal-es jelenet, amiben olyan vadul nyalta a kitágult seggeket az egyik csaj a másiknak, hogy még most is készen vagyok tőle. Itt is szopják a segges faszt azért, meg kis seggnyalás is van, de a fentebbi jelenet nálam ebben az etalon. Nensi pinájával is próbálkoznak, aztán percek után nagy nehezen tud spriccenteni az is egy jó adagot, még ő is meglepődik rajta, olyat. Amúgy a baszás annyira azért nem rossz, szépen kúrva vannak a csajok, Giada mezítlábasan és még bírja a DAP-ot is. Természetesen fenéklyukból pisi kispricc is van, mint mostanában minden GG jelenetben a végén.

Related Posts
Tovább olvasom

Belle Claire & Vinna Reed

Girogia Grandi menő csávó, jó cuccokat rak össze a Legalpornonak csehországban. Itt is van nekünk az előző hétről…
Tovább olvasom

Mina 1,2,3,4 & gruppen

WOOOOOW. Nem is gondoltam volna, mikor pár évvel ezelőtt erről a csajról írtam, akkor még egy “bárcsak visszatérne”…