Stacey Bloom a legjobb néger-félvér csaj rugalmas kis fenéklyukkal, ami szarrá baszható.

Lassan 100 jelenetnél tart a a kis göndör hajú picsa, és itt még alig írtam róla. Most megnézzük idén mik voltak a jó jelenetei és hová fejlődött a 2019 januári debütálása óta. Időközben Stacy alkalmazkodott a trendekhez és simán elvállalta a pisis szetteket is, szinte mind az neki, amiket át fogunk nézni.

Máris, mutatja, hogy még miket tanult az évek alatt, mégpedig azt, hogy hoppá, kifigyel neki a prolapse a kis rugalmas fenékből !! Nézzétek csak a drágát, hogy fingik nekünk:

Ebben a szettben egyébként három néger fasszal kell elbánnia, ami elég könnyen megy majd neki, de előtte olyat láthatunk, amilyet még soha a büdös életben sehol. Egy tálalóba belehelyezett feles és decis poharakba pisiznek a srácok, és Stacy mindet egy csöppig megissza, nem csak magára önti basszus, hanem mind egy kortyig totálisan megissza. Aztakurvaélet !

A baszás sem olyan rossz, főleg azért, mert a drága minden pillanatát élvezi ám, nyöszörög és baszik, amikor csak lehet, és még a végén lévő tölcséres fenékbe pisizést is kibírja, mit hogy kibírja, élvezi azt is. A legvégére azért még egy kis self-fisting is belefér, meg egy saját pisilés a korsóba. Nem is csoda, mert annyi mindent megivott ez a szegény lányka, csak ki kell belőle is jöjjön. Azért így belegondolva, most azt a pisit pisili ki, ami pisit már megivott, aztán meg megissza, szóval majd amikor kipisili, akkor a pisi, kipisilésének a pisilése lesz majd 🙂 A lényeg nem ez, hanem az, hogy egy igazi mocskos kis baszott ribanc ez a csaj !!

Kristy Black-el és Anna deVille-el forgatott még a drága, és nem gond neki más seggéből a faszt szopni és segget nyalni sem, mint azt az alábbi képek és videók igazolják. Az alábbi szösszenetben pld. annyira nyomja ki a levegőt a picsájából, hogy közben be is pisil egy picit, aztán persze jól meg kóstolja a faszt is a kis édes.

Bírom nagyon a csajban, hogy totális extázisba jön, és kurvára nem érdekli, hogy éppen orrba spricceli a saját pisijével Krisztit, becsukja a szemét és élvezi, hogy feszíti a fasz a seggét. Mindent megcsinálnak a csajok, de leginkább a néger, mert nyalatja a kinyomott prolapse seggét a nagyfarú másikkal, és a fenéklyukból való szájba pisi spriccelés is sokkal jobban megy neki. A jelenet végére totálisan le-amortizálódik a sminkje, de nem bánja, ha éppen szólnak, hogy hoppá, jön a gecim, márt tátja is ki a száját nagyra.

Szóval itt simán lenyomta a nagyseggű Kristy Black-et, valyon képes lesz-e ugyanezt megtenni a világ egyik legnagyobb fenéklyukával is? Anna deVille-el?

Egyből be is mutatja Anna mit tud egy olyan méretű dildóval, amilyen nincs több … aztán koccintanak is, majd Stacy sem marad le befogadás terén, neki is befér az a brutális nagy műfasz, ami eléggé durva dolog. Jön is szokás szerint egy kis pisi neki, amit Anna be is szürcsent. Majd basznak is már végre.

Úgy is kezdik, hogy Stacy szétszakítja a harisnyáját és ha már ott van a talpa Anna előtt akkor odanyomja neki, hogy nyalja a kis dundi talpikóját. Nálam egy ilyen mozdulattal örökre meg lehet venni és rajongóvá tenni. Aztán szépen egyesével felosztva baszatják magukat a csajok. Stacy nemcsak hogy simán partiban van a szupersztár Annával, de néha még perverzebb is nála. Simán nyalja a prolapse-át, szopja és ujjaza azt. Brutál jó a csaj.

Amikor duplázzák a picsáját is olyan keményen és vadul akarja, hogy kevés neki a két fasz és folyton kiugrik belőle, így úgy dönt, hogy inkább akkor Anna öklözze őt, de a fenekében még forgassa is meg az öklét. Amikor ezt nem érti, akkor megmutatja a saját kezeivel a mutatványt! Elképesztő amit a két csaj művel és még ez csak az első rész volt !!!! A következő részben még érkeznek faszik erre a két perverz ribancra és még jobban fokozzák az eddigi őrült tempót !!!

Hihetetlen amit az előző jelenet végén művelnek kinyomás terén, Stacy majd kinyomja az egész alsótestét Annának. Anna szájába egyszerre pisizik a csaj és egy faszi kezdésnek… aztán meg Stacy elégedetlenkedik, hogy ő még szomjas ám és ez a pisi mennyiség nagyon, de nagyon kevés volt neki, szóval még kér. Egyébként egy sok szereplős DAP-ot kapnak, ahol inkább több a faszverő a háttérben, mint az aktívan baszó tag. Szóval látványos az is meg minden, de igazán a két csaj pisizős őrülete a faszfelállító nekem. Nem is tudok már szavakat írni erről, nézzétek meg a jeleneteket, kommentben odaírom majd a cikk végére !!!

Azóta már érkezett még kettő jelenete a drágának, de erről majd a legközelebbi összefoglalójában írok, mert az egészen biztosan lesz neki. Pont olyan kis édes basznivaló és baszást imádó édes ribanc ő, mint amilyenre mindannyian vágyunk, mindent megcsinál és még rohadtul élvezi is !!

Related Posts

Polly Petrova 4/1 DAP

A kis Polly minden jelenete elég epikusra sikerült és nagyon hamar megkapta nálam a Szétbaszva pecsétet. Az egyik,…