Veronika pinája megint csatakos lett, miközben baszták a fenéklyukát.

A tény, hogy spriccel a kis pinája a drágának nem hír, legutoljára a kitetovált új felkapott ribanccal való baszásuk ért el nálam szétbaszva pecsétet, és most sem egyedül érkezik a kolumbiai csillag; a műcsöcsös Kelly Oliviera lesz a partnere a baszásban.

Kicsit előjátékoznak a csajok, amiben a leges-leg érdekesebb, amikor Vera egy jó nagy adag síkosítót fingik ki a fenéklyukából, miközben szájba pisizi a másik csajt elélvezés közben. Nézzétek csak videóban:

Aztán nem kell már sokáig magukra maradniuk, jönnek a srácok is segíteni. Pont úgy fekszenek és pucsítanak, hogy Kelly tudja szopni a faszt Vera fenéklyukából. Az a helyzet, hogy hiába van műcsöcse a másik csajnak, én nem nagyon tudom levenni a szemeimet Veráról és a kezemet meg a farkamról ha nézem, ezt is bal kézzel pötyögöm be irtó lassan 🙂

Aztán a jelenet felétől már a másik csaj is képes lesz spriccelni és attól kezdve annyira szétélvezi/ pisizi a testét, hogy (végre!!!) le is kell venni a szép fehér harisnyát róla. Amikor spriccel a drága, akkor azonnal ott terem mellette Vera és már nyeli is a nedveket, de a srácokat sem kell félteni ilyen szempontból.

A másik csaj is alaposan belelendül a belemozgásba, amikor már megvolt az első spriccelése, aztán nagyon ügyesen baszik. Nem tűnik el teljesen Veronica mellett, azért az ő gape-jeit és squirt-jait is érdemes nézni a jelenetben.

Már többször megfigyeltem (és most megint nem csak a lábfétis énem beszél), hogy amikor minden felesleges ruhadarabtól megszabadulnak a csajok, akkor kezdenek el igazán jól baszni. Így van ez most is. Ledobják a pina nedvtől lucskos harisnyákat a csajokról és mindenféle pózban kapják a tövig DP-t. Itt nálam megint átveszi a képernyő egészét Verácska, csak őt és a ráncos picike talpikóját tudom nézni, meg azt, hogy mennyire élvezi ezt az egészet ! A jelenetek végén azt a parancsot kapják a srácok, hogy itt van basszus két kibaszott brutálisan jó csaj kitágult fenéklyukkal és basznotok kell pár percig, menni fog? Hát a jó kurva életbe ne menne ??? A legjobb szakma ever ….

Összegzés:
Amiben Veronica Leal beteszi a lábát, az nem lehet nem 100%. Mindene tökély ennek a nőnek és mellé van még egy olyan személyisége, ami minden férfi vágya lehet ...
Szereplő csajok
100
Fenéklyuk, gape
100
Szenvedély, baszás
100
Geci
98
100
Related Posts

Brohstel: Kira Thorn

Mindíg kitalálnak valami új agymenést Giorgio-ék. Mivel itt olyan szinten mennek a gonzós jelenetek, mint sehol máshol, azaz…