Az utcáról felszedett 18 éves Goldie Small első jelenete baszott jó lett

Van egy csaj, a Legalon, aki már ezer éve szerepel a “térjenvissza” listámon, de ő nem az. Az ő neve csak simán Goldie és az egyik legszebb és legkerekebb fenéklyukú csaj volt a pornóban. Mostanra erősen ki szilikonoztatta magát, de nekem így is bejön. Akiről most szó lesz, az nem ő, hanem egy másik kezdő orosz pina, akit a szokásos orosz lakosztályban basznak meg, de még milyen jól !

Mr Anderson a partnere, aki szerintem már több nőt kúrt seggbe, mint Rocco és Manuel Ferrara együtt 🙂 Nem is nézi sokáig, ahogy ügyetlenkedik a csaj saját magának a dildóval, bejön és kicserélni a hideg műfaszt a sajátjára. Előtte még bemutat egy elég átlagos szopást, aztán már nem lesz őszinte a mosolya, amikor feszül a fenéklyuka. Elég sok a bénázás, amíg a cipő rajta van, de amikor lekerül a Converse és a zoknicska is, minden megváltozik.

Nna nem fogja kegyetlenül és ordítva élvezni minden pillanatát a baszásnak, de lelkesebb lesz a drága. Alulról bassza az orosz és közben ordenáré hatalmas nagyokat tágul a csaj. Pulzál a feneke és ő meg ordít, pont ahogyan kell. Próbálja még az elég nagy pináját is simizni, de nem igazán élvez el, miközben Mr Anderson hátulról adagolja. Inkább összegömbölyödik és még a lábujjait is összemarkolja a drága.

Jó kis baszás ez egy olyan csajtól, akit szerintem az utcáról szedtek fel, mert néha aki 1080p-ben nézi a jelenetet észre vehet egy pár furcsa dolgot. Az egyik szegény csajszinak a fogai, totálisan ki vannak elől szinte rohadva. Eleinte azt hittem hogy csak valami extrém színes fogszabályzó van rajta, de nem. Nem is tudom és nem is akarom tudni, hogy mi okozhatta ezt 18 éves korára. A másik a tisztaság, ami megint csak hagy kívánnivalót maga után. A jelenet legelején, amikor széthúzza a pináját lehet látni egy jó nagy darab ott bent maradt cuccot, ami megint csak szerintem ápolatlanság következménye lehet. A lábacskáján lévő bőrkemi ezekhez képest már semmiségnek tűnik. Remélem beválik a csaj és három négy jelenetéből az lesz az első, hogy a fogát rendbe hozatja.

Összegzés:
Engem akár egy-egy pózzal is meg lehet venni. Ebben a jelenetben is volt egy, amikor a komódra guggolt fel és úgy baszatta magát.
Szereplő csaj
80
Szenvedély, baszás
90
Gape
100
Geci
80
Szerintetek0 Votes
0
88
Related Posts