Két bombázó csaj szétáztatja magát mindenféle nedvekkel.

Már írtam Adélról, aki eddig csak a legdrágább témakörrel kereste a betevőt. Négeres és pisis videókat vállalt be, amik szerintem a legjobban fizetnek. Most kicsit rácáfolt erre, és az ikrek perverzebbik felével érkezett meg a Legalhoz, hogy liternyi számra igya meg, amit meg kell neki.

Adél kezdi a pisilést és egy visszatartott adagot küld Sylvia Dellai szájába (merthogy ő a másik csaj a jelenetben). Aztán a fekete csajt elkezdik baszni szépen, közben a fekvő helyzetben lévő fejére először a csaj, majd egy srác enged annyi, de annyi cuccot, hogy szerintem már összetartott lábakkal ült kint a folyosón, miután megivott 4 liter vizet. Adélnak nem nagyon tetszik a helyzet, Szilvi, viszont, mintha pezsgőt locsolnának, kb. annyira érzi kellemetlennek.

Közben Adélt persze basszák és ha nem lenne elég nedv, akkor még ki is squirt-oltatják szegénykét. Közben meg a pisitől kell öklendeznie. Durva a jelenet, és még Szilvia be sem szállt az action-be. Aztán persze beszáll már ő is, de most engem jobban érdekel a másik csaj és meg kell hagyni, hogy jobban is kavar, mint ő. Szépen baszatja a seggét és lovagol a faszban. Aztán még a másik csaj szájába is belepisizik.

Jön egy kis dupla análos rész, majd egy remek közeli felvétel a Dellai csaj fenéklyukáról, ahogyan kinyomja a drága, és közben meg belepisil Adélka szájába. Jó hogy csak kettő faszi van így mindíg jut akció a csajoknak. A végén bepucsítva is basznak, de sajnos a cipők végig rajtuk maradnak. A legvégén még kapnak picsába is egy-egy adag pisit, amit természetesen kifinganak belülről. remekül illik Szilvihez ez a csaj, pont ugyanolyan (ha nem nagyobb) perverz ő is, simán imádja a gecis pisit és mind egy szálig lenyeli még akkor is, amikor egy másik lány picsájából spriccel ki a cucc.

Related Posts