Két bombázó csaj szétáztatja magát mindenféle nedvekkel.

Már írtam Adélról, aki eddig csak a legdrágább témakörrel kereste a betevőt. Négeres és pisis videókat vállalt be, amik szerintem a legjobban fizetnek. Most kicsit rácáfolt erre, és az ikrek perverzebbik felével érkezett meg a Legalhoz, hogy liternyi számra igya meg, amit meg kell neki.

Adél kezdi a pisilést és egy visszatartott adagot küld Sylvia Dellai szájába (merthogy ő a másik csaj a jelenetben). Aztán a fekete csajt elkezdik baszni szépen, közben a fekvő helyzetben lévő fejére először a csaj, majd egy srác enged annyi, de annyi cuccot, hogy szerintem már összetartott lábakkal ült kint a folyosón, miután megivott 4 liter vizet. Adélnak nem nagyon tetszik a helyzet, Szilvi, viszont, mintha pezsgőt locsolnának, kb. annyira érzi kellemetlennek.

Közben Adélt persze basszák és ha nem lenne elég nedv, akkor még ki is squirt-oltatják szegénykét. Közben meg a pisitől kell öklendeznie. Durva a jelenet, és még Szilvia be sem szállt az action-be. Aztán persze beszáll már ő is, de most engem jobban érdekel a másik csaj és meg kell hagyni, hogy jobban is kavar, mint ő. Szépen baszatja a seggét és lovagol a faszban. Aztán még a másik csaj szájába is belepisizik.

Jön egy kis dupla análos rész, majd egy remek közeli felvétel a Dellai csaj fenéklyukáról, ahogyan kinyomja a drága, és közben meg belepisil Adélka szájába. Jó hogy csak kettő faszi van így mindíg jut akció a csajoknak. A végén bepucsítva is basznak, de sajnos a cipők végig rajtuk maradnak. A legvégén még kapnak picsába is egy-egy adag pisit, amit természetesen kifinganak belülről. remekül illik Szilvihez ez a csaj, pont ugyanolyan (ha nem nagyobb) perverz ő is, simán imádja a gecis pisit és mind egy szálig lenyeli még akkor is, amikor egy másik lány picsájából spriccel ki a cucc.

Related Posts
Tovább olvasom

Kate Rich két jelenete

A 23 éves belarusz Kate Rich tavaly robbantott és mostanra kibaszottul jó jelenetei lettek. Közben csúcsot döntött a…

Megérkezett Megan Rain

Igen, már lehetett hallani pletykákat az USA menti két legfelkapottabb análozó hercegnő eljöveteléről, és most meg is történt…
Tovább olvasom

Kiara Gold négeres 2/1

Nem nagyon írtam még erről a csajról, pedig egész jó kis jelenetei vannak már egészen 2018-tól. Volt neki…
Tovább olvasom

Sara Bell DP and piss

A kis édes olasz tini pina nagyon belehúzott, most épp legutolsó jelenetében két profi feka tette alá, amit…