Lina Arian, Nikki Hill és Mina meztelenül és mezítlábasan tágíttatják a kis picsájukat.

Bocsánat a hangzatos címért, de nem tudok finomabban fogalmazni, mert ez történik a jelenetben. Mina minden jelentét ki kell elemeznem, és ez is még elmaradt, de most nem egyedül lesz, hanem két kibe baszottul jó csaj lesz a partnere ebben a remek kis orgiában.

A csajoknak idejük sincs egymással ismerkedni, mert máris megérkeznek a srácok, akik álló fasszal jönnek (naná). Egy szőke egy, vörös és egy barna egyébként a felállás csajok tekintetében 🙂 Szépen és alaposan körbeszopják a srácokat, mindenki szopja mindnek a farkát. Aztán (mivel foot-fetish a jelenet), kis láb baszás is belefér. Ilyenkor eléggé nehéz megőriznem a hidegvéremet, és blogírónak maradni a továbbiakban, de valahogy csak megpróbálok, amikor mind a három csaj meztelenre vetkőzik és sorban elkezdik baszni a srácok farkát LÁBBAL !!!

Aztán simán bepucsítanak és sorban baszatják magukat fenékbe. A jelenet középpontja a szőke csajszi, Nikki Hill, akit már a szopatásnál oda állítottak, és most is az a feladata, hogy szopja a segges faszokat. Meg is teszi ezt a drága, de baszni is baszik persze ő is szépen. Nézzétek milyen szépséges Gape-eket mutatnak a csajok:

Aztán Mina mutatja meg a tudományát, hogy képes kettő faszt a picsájába fogadni, a másik két csaj meg repesve várja, hogy milyen íze lesz a srácok faszának a fenéklyukból kivéve és szopják, szopják. Mina meg mindezt egy laza mosollyal nyugtázza. Majd a vörös csaj is bevállalja ugyanezt a fenekével, de nem olyan látványos, mint Minának volt. Aztán ügyesen belecsüccsennek a faszokba és navigálják magukat. Talán túl sokáig csinálják ezt, de a gape-ek nagyon szépek lettek. Leginkább én a szőke csajszi fenekére vágynék, őt még alig láttam és amikor éppen nem ugrik vissza a picsája, akkor szép és nyalnivaló a picsácskája.

A végén neki jut a legvastagabb fasz, de olyan igazán keményen nem bassza sajnos meg egyik tag sem, pedig szerintem még Minánál is jobb nő baszki és mégsem … A végén a geciket is a kis kedvencem, Mina kapja, majd egy adagot a szőke is, de nem a feneke belsejébe sajnos, hanem csak úgy lightosan a fenekére. És ezt is olyan ímmel-ámmal nyalogatják le a csajok, pedig annyira csábító az az édes kis picsa. Pedig régebben sokkal keményebben tolta ő, volt DAP jelenete is, és pisi sem állt tőle messze, de most meg visszafogott magából.

Related Posts