Majdnem szétbaszva: a spanyol kis édes mezítláb és óriási picsával fejezte be élete legjobb baszását. (videóval)

Nem is tudom miért is nem adom meg neki a szétbaszva pecsétet, talán úgy gondolom, hogy ennél lesz ő még jobb is. Az egyik legjobb új modell az egész oldalon a hispán Lana Bunny, akiről egyébként nemrégen írtam, de most is írnom kell, mert kihagyhatatlan lett az új orgiája.

Nem az a tipikus pornós alkat a drága, talán pont ezek miatt (is) imádom, mert egy olyan csaj, akivel simán össze lehet futni az utcán is. Egyébként nem akarok általánosítani, de ha már jártatok Spanyolországban, akkor ezernyi ilyen csajt láthattok ott, annyira tipikusak az arcvonásai és minden …

Kis pózolás után máris beleül a dupla műfaszba a drága, majd érkezik is hozzá a legjobb ötös fogat, kőkemény faszokkal. Az a kis csalafinta mosoly megmarad végig neki, akkor is, amikor éppen tömik a picsáját. Kacagva húzza szét a fenekének is a belsejét a drága, amikor éppen nincs tele fasszal, ugyanis persze hogy egyszerre kettőt is benyomnak neki.

A kis piros szandálka még nem kerül le róla, próbál úgy akrobatikázni a drága, hogy ne sérüljön meg senki a sarkától. Aztán alaposan szájba basszák és fejjel lefelé is, de nem okoz gondot neki, ahogy az azonnal a picsájába vágott fasz sem, amivel anal-full-nelsonra kényszerítik a kis testét.

Természetesen bemegy neki a kettő fasz is ebben a pózban, és itt már annyira ki van feszülve, hogy ezt már nem bírja nevetéssel, itt már élvez is a drága. Rettenet jó lehet baszni vele, totálisan tudok azonosulni a mozdulatokkal és az egész akcióval. És végre valahára a kis pinácskája is baszva lesz !!!! Egy ilyen jelenetben ez szinte ritkaság 🙂 a csajnak viszont láthatóan eléggé nagy élvezetet okoz, hogy a kis nedvesen tocsogó pinácskája is feszül már végre fasz által, nem pedig csak a fenéklyuka.

Basszák a hatalmassá tágult fenéklyukacskáját közben hátulról is és megtörténik a kedvenc pillanatom. Lekerül a fránya szandál a lábáról végre ! Neki is lát egyből valaki megbaszni azokat a csodálatos pici talpacskákat. Aztán amikor fejjel lefelé döngetik a hatalmas nagyra tágult picsácskáját is simogatják faszok a talpat. Majd simán megcsinálja a kettő faszba beleülős DAPot is elölről és hátulról is.

Aztán jön az a rész, ami miatt 100% felettinek értékelném a jelenetet. Ketten bele élveznek a fenekébe, aztán a drága ÖKÖLLEL nyúl bele a saját picsájába és szedi ki a gecit, majd nyalogatja le a saját kezéről. Aztán egy laza mosollyal intézi el a dolgot, majd a második adagnál is megteszi nekünk ugyanezt. Ezt videóban is látnotok kell :

Összegzés:
Nem is tudom hová tud még fejlődni a kedvenc spanyol modellem, de valahol érzem, hogy lehet még ezt is fokozni.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
100
Fenékyluk, gape
100
Geci
100
Szerintetek0 Votes
0
100
Related Posts