Mina még mindíg az egyik legjobban baszható csaj az egész Legalon.

Nincs olyan jelenete a csajnak, ami ne lenne kötelező és megnézendő és letöltendő és archiválandó és kiverendő. Ilyen a mostani múlt heti dupla análos jelenete is a kis kedvencemnek. Ne hagyjátok ki ti sem !

Egy eléggé vastag műfasszal tágítja magát a csaj, és aztán érkezik Ian Scott, aki örömmel segít neki ebben és inkább betolja neki a faszát, a kék dildó helyett. Megérkeznek a többiek is akik ugyancsak bepróbálják a picike kis édes fenekét a drágának, majd úgy torokba szopatják, hogy öröm nézni. Fröccsen a nyál és könnyes a szem, pont ahogy ennek lennie kell !! Az öklendezés után máris és azonnal nyomja a mosolyt a csaj, szóval imádni való !!! Fejjel lefelé is basszák a kis száját még, aztán újra elosztják a szerepeket és mehet a baszás.

Bevágják anal-full-nelsonba és még a pinácskájába is tolnak egy faszt. Ekkor már nem nagyon tud mosolyogni, hanem simán csak élvezi a baszást, nyöszörög és liheg a drága. Elég sokáig marad ebben a kifeszített pózban és közben cserélgetik a puncijában a faszokat, ami alulról a fenekében van, az ott is marad. Tökéletes póz tökéletes megvalósítással !!! Ezt videóban is látnotok kell:

Aztán kicsit bepróbálkoznak nála dupla anállal, de igazán a pina baszás kell most a csajnak, szóval egy fasz a seggbe és ki be jár a legnagyobb a kis pinájában, ő meg élvezi. És én is élvezem, és szerintem ti is ! Oldalról is basszák, majd beleül mindenki farkába szépen egyesével és tövig baszatja a kis fenéklyukát. Brutál a látvány, ahogy a nagyobbnál nagyobb faszak mindegyike heréig, tövig becsusszan Mina picsájába. Aztán még állva is basszák, meg a szokásos beleülős DAP-ot is ki manőverezi a drága, de most igazán a DP kúrás jött be neki.

Nekem meg a végén, az amikor jó hangosan kifingja a gecit, aztán meg örömmel fogadja a másik három adagot az arcára. Látszik, hogy tényleg imádja ezt az egészet és nem csak a pénz miatt csinálja. Annyira, de annyira megbasznám !!!

Összegzés:
Mina megunhatatlan és tudják ezt a Gonzónál is, mert mindíg, csak ugyanazt csinálja és ezredjére is isteni jó !!!
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
90
Fenéklyuk, gape
90
Geci
95
Szerintetek0 Votes
0
94
Related Posts
Tovább olvasom

Belle Claire & Vinna Reed

Girogia Grandi menő csávó, jó cuccokat rak össze a Legalpornonak csehországban. Itt is van nekünk az előző hétről…