A tornász lány és az unatkozó csaj közös pisis orgiája

Teljesen más okból kedvelem Larát és más okból Baby Bambyt. Az előző az egyik legjobban kúró orosz pornós csaj, a másik meg hát … az aki szétunja magát miközben basszák a fenéklyukát. Volt már egyébként egy közös jelenetük, amikor ki voltak horror szerűen sminkelve, de most meg újra rájuk engedtek egy pár fiatal kanos orosz srácot.

Elég furán kezdődik a jelenet, mert Bambinak van felcsatolva egy strapon, ami eléggé furán áll neki és nem is illik hozzá a szadis szerep, mégis próbálja vele megkúrni a másik csajszi fenéklyukát. Aztán közben neki is beteszik hátulról a faszt és ezen azért meglepődik a drága.

Aztán olyan akrobatikus pózt mutatnak be, hogy alulról kúrja egy srác Bambit, akinek a straponjába meg fentről ül bele lovagló pózban Lara. Ez azért eléggé látványos, de engem kicsit másra emlékeztet, leginkább meleg filmekben szokott ilyen lenni. Aztán megérkeznek a többiek is tele farokkal, amit egyből Larára engednek egy kádban, majd mindenki baszni kezdi a csajokat DPben. Ahogy Lara feltartja a tökéletes kis talpikóját, kikészítően izgató a látvány. Baby Bambi meg hát … ő olyan amilyen szokott lenni. Kicsit uncsi, de mégis izgató.

Aztán egyszer csak pifff körbe állják és fejbe hugyozzák a csajokat. Ez kibaszott izgató lett és szinte kár, hogy egy jó nagy szünet és vágás jön, mert nem csak lefürödve, de meg is száradva térnek vissza a csajok. Mind a ketten kapnak dupla pinás dugást is, Larának még a picsájába is jut egy fasz pluszban. Kúrják őket még egy darabig, de igazán csak Lara élvezi a dugást nézzétek csak meg a milyen fejeket vág közben:

A végén viszont a pisit a fenekéből Baby Bambi fingja ki egyenesen a másik csaj szájába, ez megér egy kivágott videót is:

Mondjuk azt nem értem ide minek kellett már megint bevágni egy fürdést, miért nem lehetett pisis testtel fogadni a geciket, másnak ez simán megy, akár úgy is, hogy pisi-geci és megint pisi jut az arcára/szájába. Itt már Bambi is meztelen lesz. Teljesen mezítláb, a legvégére …

Related Posts

Kate Dee first DP

Általában majd’ minden GG jelenetet megnézünk itt a blogon, ne hagyjuk ki ezt a magas cseh hosszú combú…