Dupla anál az olasz csajszi isteni fenéklyukába

Charlotte Angie-t már a karrierje kezdetétől fogva követjük, most végre nemrégen kettő faszt is befogadott a “kis” picsája. Eléggé jó jelenet lett, meg is ér egy jó részletes kielemezést ugye?

Bemelegítésnek jön Giada a szokásos berakott csaj, aki csapatja keményen a pinájának, majd a másik csaj szájába tolja a pisit, aki így felfrissülve szopja a négy bekészített faszt. Szépen körbe dugják a pink párduc mintás tetkós seggét, ami picit nagy, de nem annyira, hogy már túl nagy legyen, hanem csak éppen hogy baszható és fogható, szépen ring, amikor tolják neki. Megy egy dupla análozás, majd szemből egy jó nagy adag szájba pissentés Giadától megint.

Aztán a szokásos és leg látványosabb DAP póz, amikor alulról és szemből basszák meg. Imádom ilyenkor megnézni a nagy pinákat, amik csak parlagon vannak hagyva. Charlotte-nak is szép nagy hajtogatható ajkai vannak, amik csak ott pihennek, amíg a fenéklyuka baszva van. Valószínűleg nézi az odafordított kijelzőn magát, mert a farkakba éppen hogy csak kapaszkodik, és nem szopja őket, inkább elkápráztatja az, hogy most kettő kettő vastag fasz van a picsájában.

Nagyon jó, amikor a csaj leszarja, hogy még van kettő fasz, amivel foglalkozni kellene, de nem. Ő inkább kúr és élvezi a szexet. Bele is ül a fenekével a kettő darab faszba, majd odatartja a fenekét, hogy basszák tovább. A csöcsi ringanak, és ő meg ordít ahogyan azt kell. Így szemből is megkapja a kezelést és aztán még egyesével a földön is rájárnak a srácok, majd jön a (nem túl látványos) geci adagolás.

Összegzés:
Ismerhettek, nálam akkor tökéletes egy szex, hogy ha meztelenül vannak benne, ebben a jelenetben, csak az hiányzott a tökélyhez.
Szereplő csaj
90
Szenvedély, baszás
90
Fenéklyuk, gape
95
Geci, pisi
85
Szerintetek0 Votes
0
90
Related Posts