Eden Ivy Halloween party-ja nem olyan mint amit mi szoktunk tartani

Már kezdjük ott, hogy eszméletlenül szexire ki van festve a drága, nézzétek meg azt a sminket, aminek nem csak víz, hanem sperma és pisi állónak is lennie kell. Egy kicsi részben sötétben csinálják, ez engem kibaszottul idegesít, szóval jól át is tekertem a világos és profi részéhez a jelenetnek.

A négy lehető leges-legnagyobb faszt választották ki a drágának, aki egy kis szopás után betámasztja a lábát a nyaka mögé és máris rá lehet járni a picsájára. Közben a maradék farkakba kapaszkodik a kicsike. Mivel még DAP-ot nem vállalt be ezért isteni szép DP jelenetei szoktak lenni ez jön most is a kicsikének. Elölről és hátulról is megkúrják a pináját és a fenekét is, és teljes extázisba kerül az édes. Nem is bánja éppen milyen és mennyi faszt tesznek elé, őt csak az érdekli, hogy pumpálva legyen a fenekecskéje és a pinája.

De mivel ez is egy piss-scene nem ússza meg ennyivel a drága. Jön egy kis szünet, amiben szájba és fenéklyukba is megpisizik a drágát. Isteni látni a kinyomott prolapse-át, ahogy kifingja a pisit. Ami a szájába kerül sem okoz neki gondot. Aztán mintha mi sem történt volna basszák a pinácskáját tovább.

Az az igazság, hogy ilyen szép csajnál a gyalázást várom és itt is a pisizős és a bukkake rész volt rám a legnagyobb hatással. A végén ahogy örömmel csinál végig mindet a drága amit csak mondanak neki, nyeli a geciket és issza meg a saját picsájából kifingott pisit is örömmel és mosolyogva.

Összegzés:
Eden annyira cuki, hogy egy pillanatra nem hiszem el, hogy ezt csinálja, de mégis kibaszottul izgató, amikor élvez valamit.
Szereplő csaj
100
Fenéklyuk, gape
90
Szenvedély, baszás
85
Geci, pisi
100
Szerintetek0 Votes
0
94
Related Posts