Egyre jobban bírom ezt a szőrös pinájú francia csajt – Didi Zeratit!

A Pornoloverre tettem ki egy régebbi gecifogadós videóját, most meg itt ez az új jelenet, amiben isteni jól baszik a kis francia drágaság. Nézzük csak a manapság már igen ritka kuriózumnak számító szőrös kis pináját !

Anna Khara-val indulnak együtt az úton, de eléggé alaposan beelőzi majd a francia a csaj a kis olasz pinát. Egy csúnya dildóval őt is bemelegítik, de aztán az érdekes rész az, amikor Didit öklözi és olyat spriccel pisivel a szájába, hogy a csaj is igen meglepődik; nézzétek csak:

Egy ilyen bevezetés után már milyen betenni egy faszt ebbe a fenéklyukba? Hát eléggé jó lehet ! Adja neki a srác szépen és Didi meg spriccel akkor is, amikor éppen nem vele foglalkoznak, akkor is kinyomja a picsáját és a pináját is, és csak ujjazza magát. Akkor is ő van a középpontban, amikor a másik csajt basszák, mert eléggé átlagos szegényke, nem is nagyon tágul egy millimétert sem a feneke. De ő szopja a faszt a seggből keményen, és nyalja, köpi a másik csaj jó nagy fenekét is. A szőkének kb. itt véget is ér a szerepe ő csak nyalni és szopni fog a továbbiakban.

Gondolom tarthattak egy jó nagy adag szünetet és szépen feltöltekeztek itallal, mert aztán megint olyan sugárban spriccel a francia csaj, hogy majd’ leviszi a másik fejét. Aztán még hátulról is bassza a srác a szarrá tágult picsát. Amikor kiveszi a faszát simán úgy marad a fenéklyuk. Imádom az ilyet. Isteni jó ez a nő, de nincs egyetlen olyan jelenete sem, amiben MEZÍTLÁB lenne. Értitek? Egy sem !!! Az örökös problémám megint.

Related Posts

The Sun Factor

Gondolhatjátok, hogy nem UV sugárzás elleni tippek következnek egy ilyen cím után, hanem egy jó kis kielemző poszt.…