Egyre jobban bírom ezt a szőrös pinájú francia csajt – Didi Zeratit!

A Pornoloverre tettem ki egy régebbi gecifogadós videóját, most meg itt ez az új jelenet, amiben isteni jól baszik a kis francia drágaság. Nézzük csak a manapság már igen ritka kuriózumnak számító szőrös kis pináját !

Anna Khara-val indulnak együtt az úton, de eléggé alaposan beelőzi majd a francia a csaj a kis olasz pinát. Egy csúnya dildóval őt is bemelegítik, de aztán az érdekes rész az, amikor Didit öklözi és olyat spriccel pisivel a szájába, hogy a csaj is igen meglepődik; nézzétek csak:

Egy ilyen bevezetés után már milyen betenni egy faszt ebbe a fenéklyukba? Hát eléggé jó lehet ! Adja neki a srác szépen és Didi meg spriccel akkor is, amikor éppen nem vele foglalkoznak, akkor is kinyomja a picsáját és a pináját is, és csak ujjazza magát. Akkor is ő van a középpontban, amikor a másik csajt basszák, mert eléggé átlagos szegényke, nem is nagyon tágul egy millimétert sem a feneke. De ő szopja a faszt a seggből keményen, és nyalja, köpi a másik csaj jó nagy fenekét is. A szőkének kb. itt véget is ér a szerepe ő csak nyalni és szopni fog a továbbiakban.

Gondolom tarthattak egy jó nagy adag szünetet és szépen feltöltekeztek itallal, mert aztán megint olyan sugárban spriccel a francia csaj, hogy majd’ leviszi a másik fejét. Aztán még hátulról is bassza a srác a szarrá tágult picsát. Amikor kiveszi a faszát simán úgy marad a fenéklyuk. Imádom az ilyet. Isteni jó ez a nő, de nincs egyetlen olyan jelenete sem, amiben MEZÍTLÁB lenne. Értitek? Egy sem !!! Az örökös problémám megint.

Related Posts