Elle Elastic megcsinálta az első DP jelenetét. A csaj mondjuk nem élvezte annyira :)

Kivételesen nem itt írtam a csaj első jelenetéről, mert annyira jó lett, hogy átemeltem a Pornoloverre és ott promóztam fel, hogy milyen csodálatosan szép a csaj, és mégis megbasszák a seggét. Nem sokat kellett várni arra, hogy meglegyen az első DP jelenete is a drágának és azóta jött ki neki még egy, azt is megnézzük, mert tényleg annyira, de annyira szép a csaj, hogy öröm vele minden pillanat.

Szóval itt van ez a csodás tini lány és már annak is örülnünk kellene, hogy meztelenül láthatjuk, vagy annak, hogy a pucér talpacskáját (én és hasonló lábimádók), de ő ennél sokkal, de sokkal többet fog mutatni nekünk. A fenéklyukát és a pináját is basszák most egyszerre a mázlista srácok.

A bevezető videó szokás szerint fenomenális lett, de hát egy ilyen szép, fiatal és hajlékony csajjal milyen mást is lehetne csinálni? Addig élvezi a dolgot és a mórikálást, amíg nem kell egy jó nagy műfaszt a picsájába nyomni. Nna az már nem megy erőltetett mosollyal. A fenekébe még az igazi faszok is csak nagyon nehezen csusszannak be, nem is nagyon élvezni most a helyzetet a drága. Aztán megtörténik a DP is, én egyébként is imádtam a lepkés pinácskáját, jó, hogy most az is baszva lett.

Szerencsére az a hülye cicás fejdísz is lekerül róla, kezdetben oké, de a baszás közben csak akadályozna. Próbál a drága belejönni a jelenetbe és arra is rájön, hogy a másfél kilós fehér bakancs sem fontos kelléke egy DP jelenetnek, szóval le is dobja végre és a harisnyáját is. Az viszont a nagy helyzet, hogy ez Elle-nek egyáltalán nem tetszik, rosszul érzi magát, hogy két fasz feszegeti a picsáját és a pináját is és teljes apátiába kerül, alig várja, hogy vége legyen. Nem baj, mi meg átfordítjuk a vágyainkat és erre is tudunk ám gerjedni. Nem is nagyon erőltetik a jelenet során, kb. még kétszer különböző pózban próbálják visszatenni neki, de a pinájába csak 2-3 centit lehet mozdítani, ő meg csak szenved.

Basszák a fenekét még egy pár pózban jó sok síkosítóval, majd a végén jön két alapos geci adag is. ezt megéri megnézni videóban azért:

A következő videóban egy “Milf”-et rendeltek be mellé, akinek a pináját is nyalnia kell, és lehet hogy egy pár segges fasz is jut a szájába. A 32 éves csajszi már Milfnek számít, mondjuk a 18 éves csajhoz képest mindenképpen. Jóval magasabb is nála egyébként, nézzétek csak. Ő lesz a tanító mestere a kis bolondos csajszinak a fehér buzi hülye bakancsban …

Kicsit nyalakodnak egymáson, aztán egy strap-onnal is bohóckodik a Milf csaj a tinin, de minek? És végre befutnak a srácok is álló faszukkal. Egy kis felszopás után a Milf DP-t kap, a mi kis kedvencünk meg csak egy sima anált, de ott is csak éppen hogy be tudja neki nyomni a srác félig. Eléggé bénázás megy nem is értem mi a fenéért nem tolják be neki heréig a faszt ? Aztán ő is kap egy mini DP-t, amikor tényleg csak alig alig tudják mozgatni benne a farkukat a srácok és ha ez nem lenne elég, akkor az egyikük meg öltönycipőben van, zokni nélkül bazdmeg. Full pucéran öltönycipőben …

Szóval így eléggé átlagos lett ez, más perverzebb csajokhoz képest, olyan iparos munka csak. Elle-nek alig megy a DP, hiába erőltetik, át kellene utaztatni ide Prágába, ott hátha keményebben megdolgoznák a srácok a picsáját és a pináját. Ez még várat magára, de meg bocsájtjuk, mert valami eszméletlenül szép csajról beszélünk !!!

Related Posts