Lia Ponce és Mina péppé baszva és pisizve 5 fasz által.

Nem lehet ennél finomabb címet adni a jelenetnek, mert végig ez történik benne. Mina a number one még mindíg nálam, ha európai baszógépre gondolok. Elképesztő miket művel a drága. Mindent bevállal, de tényleg mindent. A másik csajt nem ismerem, de Mina mellett szerintem nem sok esélye lesz a szereplésre.

Kicsit nyalakodnak-falakodnak, és dildózzák a feneküket, majd magukat is és egyszer csak megérkeznek a srácok álló brével. Amit egyből raknak is fenéklyukba. Egy kis szájbaszás és máris jöhet az első alig visszatartott pisizés. Mina ezt is, mint mindent az életben mosollyal fogad, pedig azért ömlik rájuk a cucc rendesen !

Mina ledobja a magas sarkúját és mezítláb nyomja tovább miközben kéjes fejjel néz bele a kamerába. Nekem áll tőle végig a farkam, elég az az nézés is. A másik csajszi teljesen érdektelen, mintha nem is lenne ott, béna Minához képest. Hátulról is kapja a pumpálást a drága, miközben a másik csaj is nekivetkőzik, de felejtős marad továbbra is.

Egyesével is basszák őket, majd a kis drágám fenéklyukából is megkóstolja a faszt a félvér másik csajszi. Aztán úgy basszák a picsáját, hogy közben szemből szépen szájba pisilik. Ilyet más oldalon egészen biztosan nem láthattok !! Majd még a feneke alá is befekszik a másik pina, hogy onnan csorogjon rá a pisi.

Aztán zuhiznak és mehet tovább a DAP party. Mina bele is ül egyből két faszba, de nem sokáig, mert aztán 69ben nyomják. A legvégén pedig pisi és geci zuhatagban áznak. Egyébként nem tudom tudjátok-e, hogy Mina nemrégen férjhez ment a Legalporno legnagyobb faszú tagjához, Bo Sinn-hez aka Damien Soup-hoz, aki hát hogy is mondjam csak khm ….. hát meleg.

Összegzés:
Kár volt Mina mellé betenni azt a csajt, Szerintem Mina mellé bárkit kár betenni, mert mindenkinél jobb, tisztelet a kivételnek ...
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
85
Fenéklyuk, gape
90
Geci, pisi
90
Szerintetek0 Votes
0
91
Related Posts