Minimellű, magas, szőrös pinájú angol csaj hatalmas talpakkal.

Nekem ez egy eléggé jó kombó, mostanában rá vagyok indulva a nagy (40-es feletti) lábakra és ennek a csajnak azért van ilyen téren bőven. De mivel ez nem a lábfétis oldalam és nem is a cipőbaszó ezért próbálok inkább az análozásra gondolni, nem is lesz nehéz, mert kap a csajszi az első jelenetében ebből is bőven !!

Katrina Colt a csajszika neve egyébként és egy négeres kiképzés lesz neki a beavatása.

Gond nélkül ül bele a nagy dildókba a drága és nem gond neki nyálasan szopnia a néger faszokat sem. Bepróbálják mindannyian, majd sorban rá járnak a picsájára. Szépen nyálasan szopja a nagy faszokat a drága és aztán bevágja a pózt a szemből DPnek. És itt végre leveszik róla azt a nyavalyás harisnyát.

Nekem innentől lesz igazán faszfelállító a jelenet. Kicsit nagy a segge a csajnak, azért az lehetne a kedvemért kisebb, de ahogy a csöcstelen kis melleivel és a kéjes fejével belenéz a kamerába az nekem valamiért nagyon bejön. Basszák az összes DP pózban a drágát és közben azok a hatalmas talpak fityegnek mindenfelé. Nagyon odaadó a csaj és ügyesen kúr, végig élvezve és végig mosollyal az arcocskáján. A geciket is örömmel fogadja és nyeli. Remélem még sokat láthatjuk és sokat láthatjuk mezítláb !!!

Összegzés:
Nem rossz kis kezdő jelenet az angol csajtól, minden eléggé rendben van vele, de csöcs mániákusok messzire kerüljék el ! 🙂
Szereplő csaj
92
Fenéklyuk, gape
80
Szenvedély, baszás
90
Geci
95
Szerintetek0 Votes
0
89
Related Posts

Lola Fae dp

Az amerikai kis 22 éves tini az ott forgatott duplázásai után csak eljutott Európába is egy kicsit forgatni.…