Eveline Dellai 7 faszival is elbír?

Nagyon belehúzott a tavalyi évben a Dellai ikrek visszafogottabb fele, vagyis most már nem is mondhatom, hogy az. A karácsonyi orgiában is ott volt és csakis pisizős jelenetekben tolja, habár manapság már az a ritka, ha valaki nem olyanban van. Nézzük meg most még egy tavalyi novemberi jelenetét, amiben hét faszi támadta le őt.

Egy szexi ruhában szopja végig a faszikat, majd egyesével beleül a faszukba. Imádom a kis vékony talpacskáit, ahogy leveszik róla a magas sarkút és a fehér harisnya meg marad. Imádni való a kis édes pinája és a fenéklyuka is ahogy simán fogadja sorban a vastagabbnál vastagabb faszokat. Közben pedig kéjesen néz a kamerába azzal a csodás kis tekintetével. Aztán mikor már körbebaszta minden tag jön egy szájba pisizés úgy, hogy közben a seggében is van egy fasz ami pumpálja a drágát. Ő szexin hol a kamerába, hol pedig a srácok szemébe néz, ami nem kicsit fasz felállító.

Aztán nincs ám megállás a pisi partiban szépen betérdel a drága és egy ibrikben gyűlik neki a cucc. Aztán szépen eljátszadozik a pisivel a kis édes, majd nekivetkőzik, hogy alaposan meg dupla basszák a fenéklyukát. Totálisan meztelen van, szóval aki faszverésre/ ujjazásra készül a jelenet közben és lábimádó, annak most jött el a pont, hogy kicsit pihentesse a dolgokat, mert nincs olyan akinek ez a talpacska ne jönne be.

Szép arc, mikro mellek, de jó nagy bimbók, extra nagy talp, alapos pina és baszható fenéklyuk. Álmaim egyik típusa. Szóval csak basszák szépen sorban a kis édest duplán fenékbe. Ugyanez megy neki hátulról is, aztán megint előkerül a pohárka és tele töltik a srácok pisivel ő meg megissza. Persze közben megy a baszás is a fenekébe nem mellékesen. Aztán mintha nem hugyozták volna péppé simán beleül duplán a fenekével a két faszba. Nézzétek azt a csattogó parlagon hagyott pinát édes atya úristenem !!

De ő csak bírja és bírja, pedig basszák azt a fenéklyukat ahogyan csak odaférnek, azért 7 faszinak elég nehéz lehet kibírni, hogy ne éppen ő legyen a soros. A végén a fenéklyukból kifingott pisit és a megivását egyszerűen viszont látnotok kell, ki is vágtam az egészet videóban. Az egyik leg-odaadób legizgatóbb nő aki valaha a pornóban volt Evelin.

Innen letölthetitek, illetve megnézhetitek a fenékbe pisi + gecis részt a Google Drive-omról.

Aztán persze gecit is kell ennie, és megoldja ezt is a kis édes. Itt már nem marad több pisi a srácokban szóval ezzel vége is ennek a kibaszottul kiváló kis orgiának.

Összegzés:
Az egyik legjobb orgia ami tavaly kijött a Legalon, Evelin pedig lassan akkora ribanc lesz mint a nővérkéje Szilvia.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
80
Geci, pisi
100
95
Related Posts
Tovább olvasom

Bree Haze is back

Itt nézhetitek a teljes jelenetet. Szinte követhetetlen már ki fog éppen visszatérő jelenetet csinálni, és ki az aki…