Itt a 2021-es karácsonyi orgia a Gonzo-tól. Benne az idei év 11 legjobb csaja.

Minden évben bankot robbant ez a jelenet, megéri készülni rá és várni akár nekünk is, készenlétben tartani a farkunkat és akár egy napot kihagyni verés nélkül (fúú, ki csinál ilyet ??). Ugyanis tényleg most is a leges-legjobb csajok érkeztek a Gonzóhoz és mivel 2021 van mostanra már alapnak számít a pisizés így szerintem minden csaj bevállalja a jelenetben ezt is.

Nna de nézzük őket szépen sorban !

Silvia Dellai és Eveline Dellai

Az ikreknek elég erőteljes évük volt, Evelin is nagyon, de nagyon belehúzott, én szeretem az ő visszafogottságát a tesójához képest. Azért már Evelin is 100 jelenet felett jár a Legalon, és főleg azok a jelenetek ütnek, amiben mind a két iker csaj szerepel. Mint mondjuk most. Ők már tavaly is itt voltak; naná hogy.

Cindy Shine

Szindit még mindíg az egyik, ha nem a legszebb csajnak tartom az egész pornó bizniszben és idén is írtam róla bőven. Ő még nem tart 100 jelenetnél, de lehet, ha ilyen ütemben tolja meg lesz neki is. Volt már szétbaszva jelenete is nálunk itt a blogon, örökre a kedvencem marad a drága.

Rebeca Volpetti

A kis édes olasz punci is visszatérőben van és remélem jövőre még sokat hallhatunk felőle is. Én imádom a drágát.

Anna Deville

Naná, hogy a barlangos fenéklyukú Anna is itt van, 217 (!!!) jelenettel a háta mögött és a fenekében. Egy igazi veterán megunhatatlan picsájú kis kurva.

Lydia Black

A másik amerikai punci Lydia, aki egyre betegebb cuccokat vállalt idén (két transzvesztita baszta DAP-ba a seggét pld.), de azért néha ilyen “sima” orgiákban is benne van szerencsére.

Daniela Ortiz, Baby Kxteen

Ők azok akik még viszonylag kezdők a többi csajhoz képest, egy kolumbiai és egy kis szőke pina. Az utóbbi eléggé keményen és durván baszható.

Eden Ivy, Sasha Beart, Veronica Leal

A végére hagytam a leges legjobb csajokat, akiknek a 2021-es év volt az igazi. Veronica az egyik legjobb dél amerikai pina a világon, akinek minden jelenetében van igazi élvezés és én szerintem mindegyikre kivertem idén a farkam. Sasha és Eden a kitetovált orosz és kanadai csajok meg annyira 2021-esek, mint egy TikTok trend. Pontosan ide illenek és imádnivaló látni ahogy basznak.

A jelenet maga több mint 3 órás, és még van egy BTS cucc is, ami megint majdnem ennyi, szóval egész munkaidős szórakozás ez a 6 órájával. A különlegessége még az idei évnek, hogy a csajok nevére mindegyiknek kiadtak egy speckó változatot, ami csak azokat a részeket tartalmazza, amiben ő van. Nem sok értelmét látom, de bizniszileg tuti megéri nekik. Attól, hogy én Cindy Shine rajongó vagyok, nem bánom a többi csajt sem egy jelenetben …

Akkor essünk is neki végre !!

Meg is érkeznek a csajok, már ott csatlakozunk be ( a Behind the scenes jelenetben sok minden mást is láthatunk, főleg előkészületeket és sminkeletlen csajokat, de arról majd máskor), és egy kis pózolás után ki is alakulnak a párok. Egymás fenéklyukát fogják nyalni a csajok. Érdemes itt is azért elidőzgetni egy kicsit mert még soha nem látott párosok alakulnak ki.

Veronica Leal öklözi pld. Anna deVille-t, majd a szájába is hugyoztatja a csajt. A többi csaj is enyeleg egymással, de főleg a kamerának csinálják. Sajnos hiába keresitek a Dellai ikreket, a szoba két legtávolabbi sarkában vannak.

Sylvia Dellainek cuppan be még egy ököl egyébként, meg persze Anna is hozz a formáját. És amikor előkerülnek a dildók is és a kolumbiai csaj a szájába pisil a nagyszemű fehér amerikainak akkor nem nagyon látni a maradék csajokat mellettük. Pedig a másik oldalon Eden Ivy, meg Sasha Beart civakodnak egy fél méteres műfasszal.

Térjünk is át inkább oda, ahol a srácok is megjönnek tízen !!

A csajok nagyjából a két kanapén helyezkednek el, hogy külön tudják őket úgy venni, hogy nem zavar be egyik kamerás sem a másiknak. Egy kis fasz szopás után Vera Leal az aki elviszi a showt, mert keményen lovagol és spriccel a faszra amit éppen választott magának, a többiek még kicsit feszengenek ő máris szopja a segges faszt, amire éppen ráélvezett a saját pinájával. Eléggé rendben van a csaj nem ?

Mindent egyébként sem tudnak felvenni, de ami még talán érdekes így az első snittre az az, hogy Volpetti csajszi csak pinába engedi elsőnek. Micsoda ?? Mégis hogy képzeli? Aztán mivel 2021-et írunk itt a pisizés is alap, amíg tavaly csak egy páran vállalták be, ma már kötelező eleme lett a jeleneteknek. Körbe is ülnek a csajok és mindenki kap egy alapos zuhanyt és itt is izgató ahogy Rebeka alig bírja és el-el kapja a fejét egy alaposabb löket után. Arra meg el is élveztem már itt, amikor Veronica fogja és vadul lesmárolja a bénázó csajt.

Aztán kötelező zuhi szünet és újra nyomják, de most már rámennek a dp-re és a Dap-ra is. Már aki bírja (mindenki bírja). A kis édes kedvencem Rebi is már seggbe kapja végre és a baszó faszt pedig nem más nyalogatja alatta, mint Sasha Beart. Közben azért sokan meztelenre vetkőznek, köztük a picike csajszi is, Baby Kxtten, akinek eléggé jó nagy pinája van méretéhez képest. Sasha szopja Volpetti melleit én meg már megint nem vagyok messze egy újabb pzs. bekészítéstől. Mert oda is smárol neki egyet a drága.

Ha nem lenne elég, akkor odacsatlakozik még az egyik Dellai csajszi is és nyalják a kis drágát baszás közben. Cindy Shine eléggé el van tűnve, pedig kettő fasz pumpálja a fenekét, és végre a tetkós orosz punci is dp-t kap. Aztán a következő pisizés során már mindannyian odamennek a farkak elé és persze nem is kell modanom, megint ki a leg-perverzebb. Veronica from Dél- Amerika. Csak úgy falja be a pisit literével, de Sasha is faszfelállítóan izgató, ahogy szemkontaktot tart közben. Tessék, hugyozz a számba bazdmeg, velem ezt is meg lehet csinálni …

Aztán a kedvencem is kap DP-t ami annyira tetszik a csajoknak, hogy Sylvia Dellai és Anna Deville kényeztetik közben a mázlista csajt. Aki eléggé látványosan és nagyokat élvez remegve. Őszinte az egész csaj, imádom. Milyen állat lehet egy ilyen orgián részt venni fasziként. Elképesztő, a legjobb csajok pinájába és picsájába tolhatod a faszodat és ha éppen pihennél is ráröppen egyből egy másik, aki szopja közben. Vera Leal folyamatosan élvez és Sasha is ott van minden jelenetben, ahol baszni kell. Nekem Cindy nagy csalódás, nem is értem annak mi lesz a jelenetében, aki csak az ő jelenetét veszi meg.

A legvégén egyesével ráérősen veszik fel a geci spricceket is, aztán egy jó nagy pisizés mind a 10 csajra (Cindy kiáll közülük), szóval pont egy olyan lett, amilyennek egy orgiának lennie kell. Minden rendben volt vele, kivéve az, hogy nem lett mindenki meztelen a végére, akkor szétbaszva jelenet lenne nálam ez is !!!!

Related Posts