A 18 éves orosz Ice Di első anál jelenete

A picike kis édes bandzsító csajt olyan alaposan megbaszták egy órán át, hogy még most is fáj a kis édes fenéklyuka szerintem. A szokásos őrült orosz kis faszika bassza meg, akit bírok nagyon, nem szarozik, bevágja a csajoknak és addig bassza őket, amíg azt nem mondják, hogy elég.

Teljesen meztelen a kis tini egyedül egy szexi boka melegítő van a lábikóján, ami nekem legalábbis plusz extrát és szexiséget ad hozzá. Egy kis bemelegítés után már kezdenek is neki. Isteni szép nagy csöcsei vannak a csajnak egyébként, bepucsít a srácnak a be síkosítózott picsájával és már mehet is. A csaj szépen belemozog a faszba és közben nyöszörög, és BANDZSÍT !!! amitől én mostanában kivagyok.

A faszi csak tolja neki, mondjuk nem a világ legnagyobb farkával rendelkezik, de akkor is heréig beveri neki. Aztán ő is eléggé ügyesen lovagol seggel is a faszban, itt is totálisan tövig ráereszti magát a faszra. A kis pinája totális parlagon van, ezért jelenik meg a hüvelyénél egy kis izgató csepp ami arra vágyik, hogy tolják már be oda végre a faszt. De nem. Csak a fenéklyuk marad pumpálás alatt.

Egy csomó pózban bassza a srác mint a gép, ütemesen, ki és be. Nem tűnik izgalmasnak, de higgyétek el, jó kis baszás ez. Aztán amikor összeölelkeznek megint nehéz visszatartom. Milyen szexi kancsal fejet vág már a csaj; nézzétek meg videóban is:

Egyedül az a bajom a videóval, hogy mi a fenéért nem lehet azt a kis édes feneket széthúzni még jobban, hogy láthassuk milyen gape-re képes a kis édes 18 éves. Alapos rendes baszás ez, a végén örülve fogadja a gecit is a csaj a nyelvére. Remélem a következő részben a pinája is baszva lesz !!!

Összegzés:
Kiváló kis első jelenet lett, egy 18 éves orosz puncival, aki még várható, hogy keményebb jeleneteket is vállalni fog.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
80
Geci
88
Szerintetek0 Votes
0
92
Related Posts