Egy természetes orosz tini, igazi elélvezésekkel: Bella Tornado

Épp a mai napon jött ki a szülinapos jelenete a csajnak, amiben egy jó kis baszással ünneplik azt, hogy 19 éves lett. Ez adta az apropót, hogy emlékezzünk meg róla. Mostanában úgyis olyan szintű orosz invázió lett a Legalon, hogy csak győzzük kapkodni a fejünket, viszont a színvonal kicsit úgy érzem, hogy leesett, és egy héten talán ha 2 jó jelenet van jó csajjal.

Egy masszázs asztalon kezdünk, ami nem sokáig funkcionál akként, mert lekapják róla a csajt és egyből ott ahol van baszni kezdik. Először seggbe, majd egyből DPbe megy neki a két fasz, amibe már szépségesen bele is mozog a drága. Atomra vadul lehet baszni a kis édest. A jelenet felénél már elélvezett vagy négyszer, még meg is számoltatják vele. Amikor bevadulnak és durrantják a pinájába alaposan, akkor el is élvez, úgy, hogy közben egy másik fasz meg a fenéklyukát feszíti.

Ez így leírva nem biztos, hogy átjön, de valami rohadt izgató, hogy egyszerűen csak igazi a csaj. Igazi módra csinál mindent. A végére totálisan ki lesz, kőkemény DP kiképzést kapott a drága.

A mai napon megjelent szülinapos jelenetben már társa is akad, Sweet Angel személyében, aki ugyancsak egy orosz punci, aki nemrégen jött az iparba, mondjuk egy tízessel idősebb mint a mi kis tinink. Át is adják neki a tortát, aztán elmondja a rendező tag, hogy bezony itt most nem csak torta evés lesz, hanem baszás is, de még milyen.

Neki is kezdenek a srácok seggbe baszni őket, majd egy kis szopatás után jön a kis barna csaj kedvence a DP. Adják is neki szépen vadul, a másik csaj meg serényen szopja ki egyből a segges faszt a picsájából. Hátulról megkapja a csaj, és persze szemből is, aztán meg ő kerül sorra. Itt már megint vadul ordítva élvez el, csak úgy hánykolódik a kis teste. Elélvez itt is egy párszor, majd jön a legjobb rész, amikor beleülnek mindketten a faszokba és úgy lovagolnak seggel, és persze mezítláb is.

Related Posts
Tovább olvasom

Lydia Black vs 4 feka

A kis Lydia az egyik kedvencem, szeretem az extrém külsejű nőket és hát ő aztán végképp az, még…