Mina a férje mellett három másik faszból is issza a pisit.

Meg mellette baszatja is magát alaposan meg. Mint tudjátok biztosan a kis kedvencem fejét a nagy farkú kanadai biszex tag csavarta el és kötötte igába. Nem akarok rosszindulatú lenni, de szerintem nem lesz egy hosszú életű a dolog. De egymás között házasodtak, szóval a szakmából keresett ez is az is párt. Bo Sinn egyébként nagy szenzáció mostanában, mert visszatért a meleg filmekhez is és az ilyen szettek mellett azt is forgat a magas izmos volt snowboardos tetovált tag.

De itt most nem ő a lényeg, hanem a kis édes Mina, aki megint mindent bevállal és mosolyogva baszik négy nagyfaszú taggal. Nem is a férjéhez megy oda térden állva, hanem a többieknél kezdi a szopást. Az hogy körbeszop mindenkit és aztán mindenki meg is bassza kicsit a fenekét már egy eléggé átlagos dolognak számít.

Aztán lesz izgi, amikor belepisilnek a szájába és Bo kezdi el, úgy, hogy egyre messzebbről csinálja, tesztelgeti, mit bír el a csaj. Aztán a másik fasz meg letorkoztatja a drágát, úgy, hogy a pisi még a szájában van. Meg kell hagyni, hogy eléggé fasz felállító a dolog. Majd elmegyünk zuhizni és a ruhák is lekerülnek végre róla.

Ezek után alaposan meg vegzálják a drágát kap a fenekébe minimum egy faszt, de most kivételesen a pinácskája is baszva lesz. Hol ide és hol oda rakják neki a farkukat a srácok és egészen 28 percig kell arra várni, hogy lekerüljön az a kibaszott szandál már végre a lábáról. A magas kanadai veszi le arról a tökély lábacskáról végre valahára !

Így végre baszható lesz sérülések nélkül is a csaj, és hátulról adják is neki ketten, aki éppen odafér. A férj berakja a faszát a pinájába és alig bírja ki, hogy ne pattanjon el benne. Mina is élvezi ahogy basszák és közben épp a szájába tolnak egy vastag faszt. Innentől lesz érdekes a jelenet igazán, mert majd elájul ahogy a pinája és a feneke is feszül szét a vastagabbnál vastagabb faszoktól. Aztán a hátára fektetik és úgy pisilik szájba, hogy közben basszák is. Isteni a látvány, ahogy a mellére, a pinájára és a szájába is pisilnek ő meg mosolyog közben a kamerába.

Kicsikét még nyöszörgetik a csajt, majd szépen sorban az arcára élveznek mindannyian, nézzétek videóban is a csodás pillanatokat:

A kedves biszex férjben ég egy adag pisi is van a leges-legvégére.

Összegzés:
Bármit csinál ez a csaj én imádom, de így hogy még tökéletesen is csinálja, már nincsenek is rá jelzőim.
Szereplő csaj
100
Geci, pisi
100
Fenéklyuk, gape
95
Szenvedély, baszás
100
Szerintetek0 Votes
0
99
Related Posts
Tovább olvasom

Waka waka – Mina

Vannak azért olyan négeres jelenetek amik egész jók, illetve inkább úgy mondom, hogy nézhetőek. Ilyen sorozat a Giorgio…