Extra szűk pina és extra szűk fenéklyuk: Meow Miu

Hülye nevekből nem győzünk kikeveredni, hát itt egy újabb (természetesen orosz) név, a is 18 éves csajszié, akiről már írtam a Megbasszák végre az oroszokat posztomban a Pornoloveren, de szerintem megérdemel itt is egy kis megemlékezést, ugyanis, jött végre neki DP jelenete is, méghozzá egy másik csajjal, akit nemrégen méltattam itt.

Az első bevezető jelenetéről már a fentebb linkelt cikkben írtam, aztán jött még egy sima 1/1-es baszása, amiben ugyanaz a srác baszta meg aki minden orosz amatőr tini pinát meg szokott. Próbálják a tiniséget még jobban megnyomni ezzel a fejhallgatós világítós cuccal, mert olyat csak a tinik használnak ugye … Aztán szerencsére elég gyorsan lekerül róla. A csaj úgy szopik hogy azt tanítani kellene a “Hogyan ne csináld” iskolában. Épphogy bekapja a végét és alig mozgatja a fejét, szerintem a nyelve is hátra van húzva neki. De jó ezt is nézni, mert a következő mozdulat az lesz, hogy a fenéklyukában feszül egy vastag fasz ő meg nyöszörög közben.

Kicsit bassza a srác, majd állva is kúrja és leveszi végre a fejhallgatót is róla.

Azért a sok kitágult péppé baszott pina és picsa után néha jó látni egy ilyet is, nem? A csaj csak hagyja magát, semmi élvezet, vagy bármi reakció nincs rajta. De kit érdekel, kell az ilyen baszás is azért. Ide-oda pakolgatják a csajt és közben mindvégig megy a döngölés. Lekerül szerencsére a térdzokni is, de a pinácskája továbbra is érintetlen marad. Pont azért, hogy erre rá lehessen húzni egy másik jelenetet. A következőt.

Amikor már nem hogy a pinája is látni fog faszt, hanem máris plusz két srác ugrik be a buliba.

Ez már sokkal jobb baszás lesz meglátjátok és nem azért mert a kis csajszi egy pillanattal is többet tenne bele az akcióba, hanem azért mert a három kiéhezett srác baszni akar. Most már három faszon is megmutatja a csaj, hogy mennyire nem tud szopni. Nna de tekintsünk is el ettől a fogyatékosságától a csajnak és nézzük hogyan tágul három fasztól az a pina és picsácska. Felváltva kúrják a fenekét, és nem értem miért nem feszítik szét, amikor kiveszik a faszukat belőle, pedig lehetne egy közepes Gape-et csinálni róla azért …

Szegény csajszi már akkor is alig tudta, hogy mit csinál mikor egy fasz baszta most meg aztán világát se tudja. Aztán még fokozzuk a kínosságot neki, amikor még a pinájába is (VÉGRE) bekerül egy fasz. Egy harmadik meg a szájába.

Tudjátok milyen érzés az, amikor úgy akartok dugni, hogy a csajotok még egyáltalán nincs a témában és benyomjátok. Nem elég hogy neki kurva kellemetlen érzés, nektek sem egy Valhalla. Aztán persze megoldódik a dolog, de itt nem. Éppen hogy a srácok farkának a vége befér a kis orosz csajnak, és a fenekébe jobban bemennek a faszok mint a pinájába. Ez kiválóan leszűrhető a srác arcán, aki éppen punciba teszi a csajt.

A hülye buffalo cipő, meg a zokni is marad a csajon, de legalább már látszik a lyukain, hogy pumpálja itt épp három vastag fasz. A vége felé még sorban rájárnak a fenekére egyesével, majd jön egy alapos spricc mindenkitől.

Fokozzuk a tempót, jön egy leszbis baszós rész, ahol Ice Di lesz a partnere.

Azt játsszák, hogy alszanak a csajok a srácok így kezdik el inzultálni őket. Szerencsére egyből mezítláb is vannak, nem nagyon szokott senki cipőben és térdzokniban aludni. Bírom az ilyen “zaklatásokat”, egyből bele is nyomják a faszukat a csajok szájába. Kap gyorsban mind a két csaj egy alapos DP-t amiben természetesen a kis barna Ice Di-nak tövig bemennek a faszok mind a kettő lyukába, míg a mi kis kedvencünk csak szenved.

Amíg a másik csajnak egy férfi ököl is majd’ befér, Meow csak vonyítozik továbbra is. A másik csaj ezerszer jobban baszható, annyira, hogy a jelenet vége felé már tényleg nagyon nem jön be Moew-nak a farok. Kellemetlen érzés ahogy feszíti a fenekét. Egy darab nem sok, annyi seggből szájba fasz szopást nem láthatunk egyik csajtól sem, csak pózolgatnak és tűrik az anált. Nna de majd nemsokára, szerintem a következő jelenete máris a pisi lesz a kis hasas csöcsös tini pinának.

Related Posts