Nela Decker az elálló fülű cseh modell

Nálam sokszor egyenesen arányos egy csaj ostoba kinézete a farkam merevségével, szóval ha felfedezek valami kis fogyatékosságot, mint ennél a csajnál a picit elálló fült, akkor máris ki kell vernem erre a jelenetére. Voltak neki elég kemény anyagai, de nekem ez a kedvencem, amit most mutatok nektek, és meg is cáfolom kicsit az előző cikkemet, mert ez bizony Giorgio Grandis jelenet volt.

A GG jelenetekben a vékony csajokat még vékonyabbá teszik a magas cipőkkel, így járt szegény Nela is, akinek ilyen szandál kellett felvennie. 4 perc után már basszák is a drágát, szétszakítva a necc harisnyáját. Egyébként szépen baszható a feneke, simán megy neki a DAP.

Az első szájba pisilés után azonnal mély torkoztatják is a csajt aki azt sem tudja igazán, hogy hol van. Nézzétek csak videóban:

Olyan gyalázhatóan baszható a csajszi, elbír mindent, ordítva néz a kamerába és közben nagyobbaknál nagyobbakra tágul a kis picsácskája. Rémülten néz a kamerába akkor is, amikor kettő fasz feszíti a picsáját.

Kap persze egy második adag pisizést is, amikor közben basszák a fenekét és úgy kell fogadnia a cuccost. A hatalmas fenéklyuk tágulások rajongói jól érezhetik magukat, mert brutálisan nagyokat és szépeket tágul a drága.

A végén még persze fenéklyukból is kell innia a pisit, majd a geciket is sorban befogadni. Nem rossz kis csaj ez nna …

Related Posts

Sara Bell is back

Tudtam hogy nem hagyja ennyiben a dolgot az isteni fenéklyukú olasz kis punci Sara és visszatér még hozzánk…
Tovább olvasom

Cindy Shine anal workout

Komolyan mondom milyen csajokat hozott év végére a Gonzo, el voltam alélva tőle, nem győztem gyártani a posztokat…