Mi lett veled Giorgio Grandi ?

Évek alatt stúdiók változnak, csajok jönnek és mennek, de amilyen lecsúszásban van a GG mostanában (legalábbis nekem), az mindenképpen megér egy posztot. A legnagyobb és alapító stúdió volt a Giorgio Grandi, aki a rendező – operatőrről kapta a nevét és régebben az volt a presztízs, ha ott forgathattál, a legjobb leg-hardcore-abb jelenetek tőle jöttek ki, a legjobb modellekkel. Mára már csak pisi van, nagyseggű tohonya nők és transzvesztiták.

Megértem én, hogy egyre extrémebbet kell hozni, de az átlag fogyasztónál simán beelőztek az oroszok, tényleg jobbnál jobb és nem kiélt csajokkal és még a pisi sem alap kellék minden esetben, csak simán basznak, de azt nagyon profin. A Gonzo jeleneteit is sokkal jobban várom, mint a GG-t, van, hogy bele se nézek már. Nézzünk meg egy teljes hónapot, miket hozott össze a veterán mester Grandi, legyen mondjuk a március ! Gyűjtőként azért megvannak nagyjából a jelenetek, de van olyan szutyok, amire nem pazarlom a byte-okat a tárhelyemen.

Csak fussátok át a listát, és máris látni mennyi kiégett picsa van, aki már halál unalmas. Nálam már Brittany Bardot is gáz, akkora lesz már a feneke mint az amerikai Dee Williams-nek, a Jureka del Mar féle csajokról már ne is beszéljünk.

Mondjuk vannak, akik mindíg csodálatosak, mint mondjuk a kolumbiai Alicia, aki egy pisis jelenetet hozott, és végig mosollyal csinálta végig. Egyem is meg a kis picsáját !!

És akkor máris itt van a cseh picsakinyomó Brittany, aki nálam már inkább paródia. Tudom, hogy sokan imádjátok; a perverzségét én is imádom, amit a Perverse Family-ben csinál Anna Deville-el, az utánozhatatlan, de itt már nekem uncsi a néni. Moona Snake volt a partnere egyébként és ilyeneket műveltek:

A Basined sorozatot is a GG találta ki. Tudjátok, az, amikor egy bazi nagy tálkába ültetik a csajt és körbeállva lepisilik az arcát, de a pisi az alatta lévő tálkába gyűlik össze. Most éppen a kolumbiai csajszi Emily Pink volt a soron és azért erre feláll szerintem mindenkinek, szóval nem azt mondom, hogy az egész GG rossz, ez a jelenet odabasz akármi is van. Mondjuk nem ez Emily élete legjobb jelenete. Hanem ez.

Nem nagyon van olyan jelenetük, amiben ne lenne pisi, még az 1/1-es szettekben is kell egy adagot pissentenie a négernek a csajra. A hónap későbbi részében a tetovált Sasha Beart-ot is beültetik a kádba, majd a kedvenc francia csajom is végre visszatért hozzájuk; Alba Lala. Nem lett rossz a jelenet, de megint csak a pisi irányába ment el a cucc és a baszás már csak mellékes.

Aztán Sasha újrázott, erről még kritikát is írtam.

Ha éppen nem pisi a teríték, akkor jöhet a prolapse és az egyik legjobban ezt művelő csajszi, akit egyből átcsábítottak az oroszoktól; Monika Fox. A szuper veterán Nicole Black a partnere az alábbi jelenetben. Nikit én már unom, de ha még alaposan belenyalna abba a széjjel robbantott fenékbe, ami a másik csajnak van, akkor megbocsájtanám neki, de nem. Épphogy csak odateszi a fejét.

Az ilyen csajok videót nem is értem, hogy miért töltöm le, mint ez a néger nagy seggű Avery Jane. Lehetne inkább Average Jane 🙂

Jja és hogy a mániámmal is foglalkozzak, eddig szerintem egy jelenetben sem kerültek le a harisnyák, de még a cipők se nagyon 🙁 Volt még egy Emily Pink és egy Candy Scott jelenet is, de azok is olyanok, mint az összes többi idén a GG-től.

Ellen Million és Dee Williams jelenet biztos nektek izgató, de én még csak beletekerve sem látok benne semmi izgit:

Régebben nagyon szerettem Dylan Brown 1/1-es jeleneteit, de nincs igazán abban sem jó most. A kedvenc brazil modellem (Luna Corazon után persze), akiben még bízhatok, de az ő jelenete is (full beöltözve persze végig …) csalódás lett. Francys Belle és Kaira Love:

Nna jó, az szexi, ahogy egymás pisijét isszák egy pohárban:

Van az a sorozat is, amikor nagyobbnál nagyobb műfaszokat nyomnak fel a csajoknak, most ebben az amerikai Dee Williams volt és itt Giorgio Grandi is szerepel, illetve csak a keze és az ökle.

A transz vonal is elég erős, mint már a bevezetőben is írtam, le is töltöm mindíg, hátha megszeretem, de nem. Mindíg fintorral az arcomon nézem amit csinálnak és ez nem is fog változni szerintem soha. A csaj neve Izzy Wilde. Teszek be képet, hátha van olyan, akinek ez bejön. Nekem itt van a fintor az arcomon most is, mikor írom ezt. Elég megtévesztő az arca igaz? Aztán mikor már ott himbálózik a cucc közben akkor kiderül mi is a szitu.

És a végére hagytam a leggázabb cuccot, ami miatt írom ezt a posztot. Alexxa Vice és Louisa Lee csináltak egy 6/2-es minden egyben jelenetet. Ez az ami a legtávolabb áll tőlem, semmi izgatót nem találok két testes, szinte már dagadt nő szexelésében. Nem látni semmit és egyébként is … Próbáltam valami pozitívat keresni, de az egyik csajszi száj piercingjén kívül nem találtam mást.

Related Posts