Egyszerűen szétbaszva: Anna deVille 25. éves szülinapi zsúrja – 2. rész.

Curt
Curt
2 Min Read

Már írtam a kis drága alapozásáról, amikor is 25 adag pisit ivott meg, most ennek a jelenetnek a folytatását nézzük meg, ahol ha lehet még jobban fokozzuk a tempót.

Nem hiszem hogy pihentek és vágás volt, csak egyszerűen ketté szedték a jelenetét a drágának. Ott kapcsolódunk be, hogy egy feles poharas kínálóból ivott meg jó sok mindent, és most úgy dönt, hogy ő maga is kipróbálja ezt. Tapsvihar kíséretében teszi ezt meg a csaj, majd oda is megy a maradék, még ruhában lévő tagokhoz, akiket levetkőztet és odatartja a széjjel baszott picsáját nekik.

Hát ki tudna ennek ellenállni, én egészen biztosan nem tudnék. Szóval ők sem csak statiszták voltak, meg nyugodhatunk. Szépen mindenki bele merítheti a faszát a világ egyik legnagyobb picsájába, majd sorfalat állnak a csajnak, aki szépen végig szopkod mindenkit. És abban a tekintetben is megnyugodhatunk, hogy pisi is van a srácokban is, mert körbeállják a csajt és mehet a zuhany.

Összegyűjti egy hatalmas ibrikben aztán jön az igazi extrém rész, figyuzzátok videóban, ahogy oda utasítja a faszt maga mögé, hogy bassza a fenekét, miközben ő éppen belefullad a cuccba. Imádom.

Nehéz lesz ezek után bármit is mondani, de folytatni kell a cikket, mert nincs megállás, csak félidő van. Olyan szinten megy neki a DAP, hogy már a két fasz is kotyog szinte benne. Hihetetlen !!! Ha négy férne oda valahogy talán az feszítené szét neki kb… Majd persze baszás közben is jön a pisi, és a végén már olyan sok van a csaj alatt, hogy azon csúszkál a drága, de nem igazán bánja.

Basszák szépen sorban állva is, de aztán megint csak előkerül az ibrik is, és a hatalmas barlangba pisiznek, majd amit onnan kifingik a perverz picsa azt is a saját szájába öntik vissza !! A végén persze jön a megérdemelt geci ömleteg és olyan sok gyűlik össze a pohárka aljában, hogy simán lekortyolja élvezettel a csaj. ELKÉPESZTŐ. Nincsenek szavak, minden férfi álma ….

Összegzés:
Ez a csaj tud úgy perverz lenni, hogy közben nem lesz paraszt és undorító sem. Az egyik legjobb a világon. Egyetlen egy negatívumom van, a fennmaradt harisnya ...
Szereplő csaj
100
Gape, anál
100
Szenvedély, baszás
100
Geci, pisi
100
Szerintetek0 Votes
0
100
Leave a comment