Így kell szétbaszni egy nőt: Isabella Both

Sajnos a szétbaszva rovatba mostanában alig találok jó szetteket, mióta a GG elment a dagadt nők irányába. Azért még néha-néha hoznak jó jelenetet, mint ez a mostani is. Pedig itt is azért megvan a csaj segg mérete rendesen !! Írországból érkezett a kis Iza hozzánk és alapos baszásnak és pisi ivásnak lesz kitéve. Nekem is van egy ilyen nevű ismerősöm aki szerintem még hasonló alkattal is rendelkezik !

Semmi pózolgatás nincs itt kérem szépen, egyből 2 percnél máris análban van a fasz, aztán sorba basszák hátulról és alulról is a fenekét, ami szépen és alaposan tágul egy fasztól is. Mondják neki közben, hogy szépen húzza csak szét azt a nagy picsát, had lássuk mennyire nagy ! Ő tisztességesen megpróbálja de nem sikerül a nagy feneke miatt, de még így is brutál az a gape.

Aztán persze jön a szájba pisizés, ami szegény csaj fejét majd’ leszakítja olyan erővel megy neki. Alázattal és szenvedve issza meg azt ami a pohárkában marad, majd jön egy picike szájbaszás, trikó le és mehet a DAP. Szépen befér abba a nagy valagba két fasz is. Ügyesen bele is mozog a drága, élvezi ahogy feszíti a picsáját a kettő fasz és tesztelik a vastag faszukkal is a srácok. Aki alul van szokás szerint el is élvez a picsájába, amit az angol csaj kifing és visszanyalja.

Hátulról is megkapja a DAP-ot szépen, majd jön a kötelező elem, amikor basszák a picsáját és a szájába pisiznek közben. Ezt kivágtam videóban is olyan brutál lett, szegény csaj tényleg a végét járja 🙂

Aztán bele is kell még ülnie DAPban a faszokba szegénykének. Elviseli ezt is, aztán széthúzza a picsáját, de nem igazán érti szerintem hogyan kell és főleg minek?

És a végén a fenéklyukba pisizés sem marad ki !! Nagyon nehezére esik szegénynek meginnia a saját fenekéből kifingott pisit. Nem is issza, csak a szájába önti a nagyját. Aztán a gecit viszont már örömmel fogadja, főleg hogy vége lett a jelenetének. Legnagyobb sajnálatomra egyik jelenetében sem mezítlábas a csaj, pedig jó magas és nagy lábacskája lehet…

Összegzés:
Alaposan ellátták a csajnak a baját, a nagy segge ellenére isteni szép nagyokat tágul a picsája.
Szereplő csaj
75
Gape, fenéklyuk
100
Szenvedély, baszás
90
Geci, pisi
100
Szerintetek0 Votes
0
91
Related Posts