Kitty Doll, a cuki lógós csöcsű csaj, aki kegyetlenül baszható.

A Pornoloveren éltettem már a csajt, amikor a második részét csináltam a megbaszott orosz csajoknak. Most nézzük meg bővebben is a jeleneteit ! Én nagyon szeretem és ha adtok esélyt neki ti is meg fogjátok kedvelni a kis 20 éves orosz tinit.

Novemberben indult a karrier, amiko mindenképpen kitalálták, hogy egy négerrel kell basznia. Szegény faszi kb. egy darab pornós van egész Oroszországban, nna ő próbálkozott vele, de ez eléggé lagymatagra sikerült. Nézzük is inkább a soron következő szettjét !

Itt már két fasz ápolgatja a kis picsáját, és a DAP is sikerül sok-sok síkosító segítségével. Itt még nem nagyon van idő kivenni mennnyire alaposan és jól tágul és baszható a kicsike csajszi. Bármit meg lehet vele csinálni azt viszont már le lehet vágni.

Haladunk tovább, jön a január, ahol már három jelenetben is baszták a kicsikét. Ugyanez a csapat hágja meg a kis testét többször is, de nem válik unalmassá a pakolás. Itt már jár neki a pisi és a DAP is alaposan, csak az a ronda pinája van parlagon hagyva, na de már nem sokáig ! Pedig extra nagy pinája van a csajnak, de amíg a két faszt a fenekében elviseli, addig, a puncijába már nem olyan kellemes neki a dugás. Itt már egy néger is csatlakozik hozzájuk és a végén a fenéklyukba megy a geci.

Januárban járunk már és egy cuki bársony ruhában érkezik a csaj, ahol már öt fasz bassza meg szegényt. Itt is alaposan kap(na) pinába is, de nagyon kellemetlen neki a dolog és szinte felüdülésként éri meg, hogy a fenekébe tolnak inkább kettő faszt egyszerre.

Márciusban megint ilyen cosplayes akárminek öltözve érkezik macskafülekkel és jó pár álló faszú pepipázott orosz kanos csávóval. Természetesen alaposan seggbe kúrják, amiben újra szenved a csaj. Három faszt is betolnak neki és közben úgy kamerázzák, hogy a talpacskái végig látszódjanak, megvan a kontraszt a vékony csaj és a viszonylag nagy lábfeje között, amitől nekem azonnal vídia keménységű a farkam. Szépen megbasszák a drágát ebben a jelenetében is !

Nekem sokkal jobban bejön a rájárós sorban baszás mint a három fasz bepróbálása a picsába. A végén szemből egy kis műgecit is csorgatnak az arcára, legalább látjuk, hogy nekik is van ilyen speckó cuccuk. Azt nem értem miért nem igazi megy rá neki egyből.

Végül pedig most áprilisban volt neki egy újabb hasonló orgiája, de ott még szájba is pisizték baszás közben, nézzünk ebből inkább egy jó kis videót a képek helyett !! Lehugyozzák, aztán meg agyon basszák a kis tinit.

Related Posts