Mina Kolumbiában forgat.

A kis édes litván drágaság lassan eléri a 100 jelenetet és mióta férjes asszony lett sem állt le a forgatásokkal, mostanában a tengeren túlról jönnek a szettjei. Kolumbiában forgat, az ottani csajokkal. Nézzünk meg egy pár jelenetet, kinek a fenekéből ivott már kifingott gecit a drágám.

Candy Crush-al kezdünk, és egy közös szabadtéri programmal, ami kissé erőltetettnek tűnik, ugyanis koriznak a csajok az erdőben, ahol a segítségükre lép egy néger faszi, aztán már a kocsiban szopni kezdik. Aztán már benn is vagyunk a szokásos fehér szobában és úgy basszák a csajokat, hogy még rajtuk van az egysoros.

Négy faszi jut rájuk, szóval mehet az akció rendesen!

Aztán lekerülnek a korik és már csak picike szexi zoknikában basszák a csajszikat a srácok. Szépen egyszerre lovagolnak a faszokban. Lekerülnek a zoknicskák is és DPben basszák a drágákat tovább a kamerába tolva a talpacskáikat. Mina szokásosan tágul, de 100 jelenet után már azért nem lepődünk meg ezen sem.

Az anal full nelsonnál elég nehéz visszatartanom a gecit nekem is, imádom amikor így befeszítik a csajok fejét és még közben a lábacskájukat is láthatom. A végén Candy picsájából érkezik kifingva a cucc, Mina kitörő örömmel fogadja ezt is mint mindíg.

Egészen kiváló kis jelenet volt ez, nézzünk meg egy nagyon hasonlót, amiben már két plusz társa is lesz a kis édeskének. Polly Petrova és Natasha Rios a két iskolás csaj, akik segédkezni fognak. Kicsit erőltetett ez az iskolás lányos cucc, de Kolumbiában még úgy látszik megy mindíg a téma.

Még azt is eljátsszák, hogy csak most először szexelnek a lányok, ez aztán már végképp gáznak tűnik egy 100 jelenetes ultra-mega-hardcore pornós csajnak. Lépjünk is gyorsan túl ezen. Nézzünk inkább, ahogy Mina mind a két csaj fenekéből megkóstolja a faszt, az egyiknek be is nyal. Majd megérkezik az erősítés és Polly meg is mutatja, hogy mire képes a kis fenéklyukával, isteni szép Gape-re.

Négy faszi szerepel még a jelenetben, szóval nem igazán értem, miért is nem dugják legalább DPbe a csajokat. Csak seggbe kapja mindenki és az a kibaszott magas sarkú is végig rajtuk marad, hát komolyan mondom minek? Veszélyes is meg a talpukat akarom nézni faszverés közben, nem a cipő talpát !!!

Aztán Mina már nem bírja tovább és ledobja a tűsarkúját, de a többiek kitartanak. Így basszák a csajokat egy snittben is anal full nelsonban. Olyan kicsit összevissza a jelenet, nem tartanak ki egy gape-et sem még egy másodpercig sem. A végén a geciket is meg kell állítani, hogy lásd, hogy pontosan hová is kerülnek.

A kis Polly-val aztán visszatért még egy jelenetre a drága Mina, és az mennyivel jobb is lett mint ez a fentebbi ! Kis nyalakodás után már esnek is nekik a srácok és ebben a jelenetben pisi is van, ami Minának kb annyit jelent, mint nekünk otthon egy esti zuhany, szerintem még élvez is ahogy idegen faszokból egy méter magasságból ömlik rá az aranyeső.

Itt viszont még törlési szünet sincs, egyből megy tovább az őrület.

Már végre DPbe is vágják a csajokat, nem csak az análozás megy. Szépen kinyalatják vele Polly prolapse kinyomását, majd ő is kap egy adag pisit a fenéklyukába, amit olyan élvezettel fingik ki a másik csaj szájába, hogy élvezet nézni. A legjobbak mindenképpen a pisizős részek, ahogy baszás közben is arcba és szájba pisilik a drágát, majd Polly fenekéből kell meginnia egy jó nagy adagot.

Klassz a gyalázásnak ezen foka, ahogy azt kell csinálniuk de kurvára amit a rendező mond a pisiben fetrengve és a másik csaj fenekét nyalva is. Isteni szép baszás az egész, és a vége pedig valami fenomenálisan izgató !! Leírom pontokba szedve, aztán videóban is megnézhetitek!

  1. Geci Polly fenekébe, aztán kifingás egy pohárba
  2. Geci Mina fenekébe, aztán kifingás egy pohárba
  3. Polly belepisil a pohárba, összekeverik a gecivel és közösen megisszák
  4. Két adag geci a pohárba és még pisi a szájukba

Imádom ezt a nőt !!!

A végén egy elég friss jelenetet mutatok, Chris Bathory-val, ahol Minának épp frissen varratott tetkója van, de ez nem akadályozza meg a munkában.

Bemelegítésnek egy soft-fisting-et nyomnak, aztán már meg is érkeznek a faszok. A szokásos négyes fogat ront rájuk és kezdi el baszni őket vadul. Már eleve szerencsére meztelenül vannak, kivéve a cipőt. Nem rossz csaj ez a Milf sem, a nagyobb seggével és a mű csöcseivel. Baszható ő is nagyon. Szépen keményen adagolják a pinácskájukba és a picsájukba a faszokat.

Aztán jó vadul szájba basszák őket, majd Mina meztelen lesz és bele ül egyszerre két faszba is. A dél-amerikai milf is ugyanezt teszi, csak éppen ő szandálban marad 🙁 Nna nem baj, szemből is megbasszák őket DAPban. Mina isteni most is, szépen tartja a mezítlábát és élvezi a baszást. Hihetetlen ez a nő, megállás nélkül bassza őt két méretes fekete fasz és csak azért állnak meg mert a faszik izzadnak már annyira, hogy nem bírják a pumpálást, de Mina még bírná simán.

A másik csaj itt már csak épphogy másodhegedűs, csakis Minára tudsz figyelni nem pedig őrá. A végén megint csinálnak neki egy Prolapse-geci nyalogatós jelenet részt. Majd neki is ki kellene fingania egy adagot a Milf szájába, de nem tudja a csak a legvégén, de akkor isteni szép nagyot fingik a drága, én itt éveztem el, és lett boldog befejezése a cikknek 🙂

Related Posts

Roxy Del again

A kis orosz lánykáról már írtam, nagyon különleges a fenéklyuka, és most kijött egy újabb szettje, nézzük is…