Pizsamaparti hét orosz mezítlábas csajjal

Ezt a pizsama dolgot is ők hozták be és be kell valljam, hogy kőkeményen izgató (nekem legalábbis) a dolog, olyan igazi tinissé tesz egy jelenetet. Most pedig a legjobb modelleiket szedték össze egy fasza kis orgiára, amiben 7 csajra jut 4 fasz és még egy terhes pina is van köztük!

Ennyi csajjal már lehet fasza shotokat készíteni, főleg ha egyszerre csinálnak akármit. Bejönnek, kitartanak egy ANALVIDS reklám táblát, majd kis mellmutogatás után rá is térhetünk a lényegre, a fenéklyukakra.

Mindegyik csaj max 45 kiló, és van aki szerintem 35 (a középső), így ezek között a terhes csaj kifejezetten daginak számít. Szépen megmutatják a fenéklyukukat a kamerának, ahogyan azt kell. Majd bepúcsítva is megtörténik ugyanez, aztán szépen feltartják a talpacskájukat, ami nekem kiválóan elég ahhoz hogy erre a részre olyan keményen kiverjem ahogyan csak bírom. Hét vékonyka csaj 14 talpa egyetlen egy felvételen …. kész vagyok.

Ez megér egy videót is az örökkévalónak:

A mű-masztit és a mű nyöszörgéseket nem kéne erőltetni, nagyon kiábrándító tud lenni, amikor egyszerre csak abbamarad a sóhajtozás, egyik másodpercről a másikra. Majd meg is érkeznek a srácok, akik közül az egyik már az ajtó mögött elpróbálta, hogy mit fog majd mutogatni és el is játssza. Mégpedig azt, hogy végigmutat a csajokon, majd rámutat a farkára. Te, te, és te, meg még te, ide a farkamra gyertek :)))

Kis szopás után máris rárontanak a csajokra.

A csajok nem unatkoznak még akkor sem ha nem jut mindenkinek fasz a picsájába. A terhes csajt persze folyamatosan basszák, de a két legvékonyabb csaj is dugás alatt van. Másik kettő meg éppen a földön 69-ezik, vagy csak karolja és öleli azt akit éppen seggbe kúrnak. Tökéletes.

Goldie és Ellis a két 40 kiló alatti csaj és isteni szépeket tágulnak. A terhes csaj a fő téma, ő még DP-t is kap, nem értem miért pont őt akarják kúrni a srácok én azért választanék jobb csajt is a kínálatból. Van egy új srác is a csapatban aki talán kicsit túlizgulja a dolgokat, talán az első jelenete lehet, ki is megy a képből egy párszor. Pedig van olyan mikor három csaj nyalja falja mindenét.

Nem rossz kis orgia ez, de azért látszik ,hogy nem olyan tapasztaltak az ilyenben mint a cseheknél, de talán pont a maga amatőries bájával együtt is kiverésre azonnal alkalmas. Kettő adag geci jut a fenekekbe, kettő pedig a szájba/ arcokra kerül.

Összegzés:
Ritka az ilyen sok csajos orgia az oroszoknál és a kezdeti nehézségek ellenére nagyon jól sikerült.
Szereplő csajok
90
Baszás, szenvedély
85
Gape, fenéklyukak
90
Geci
85
Szerintetek0 Votes
0
88
Related Posts