Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sweetie Plum továbbra is összeszorított fogakkal viseli el a baszást.

A régi kedvenc csajunk visszatért, aki még mindíg totálisan máshol jár a jelenetek közben, és szerintem úgy döntött, hogy hagyja a picsába ezt az egészet, de elfogyott a lóvé és visszatért forgatni. Nem sokat fejlődött a drága a kimaradt idő alatt sem.

Legutóbb ha jól tudom tavaly októberben forgatott, és arról írtam is posztot.

Megint csak úgy kezd, és amikor nézem nem is igazán értem mi a faszért izgat ez a csaj ennyire, mikor tökre béna, és olyan mint egy darab fa, hagyja magát szopatni és hagyja magát seggbe baszni is. Ennyi. Szépen sorban rájárnak a srácok a gonzótól. A szopatós rész már érdekesebb és hát persze hogy sok manit akar a csaj és bevállalja a pisit is, az is megy neki a nagy körbenállás közben.

Aztán végre ledobják róla a kis cipellőcskéjét, hogy láthassam a nem is olyan kis talpikóját. Adagolják neki egyre keményebben pinába és picsába is. Direkt végig figyeltem a csajt és semmi reakció, pedig azért eléggé vastag faszok adagolják a lyukait. Nna de hát van ilyen is …

A vége azért jó lett, ahogy a csak szájába beleélvez valaki aztán lemossa pisivel, aztán megint jön egy valaki és újra ezt, aztán megint és megint. Nem őszinte a mosolya az biztos !