Loading
2022   /   jelenet

Alba Lala a szőrös pinájú francia modell.

2022.06.18.admin

Már régen írni akartam a csajról, és mostanában megint forgat, szóval megéri csinálni vele egy összefoglaló kis esszét, mert rohadtul szeret baszni és én személy szerint nagyon szeretem őt. Remélem nektek is szimpatikus lesz a poszt végére a drága.

Még decemberben járunk, amikor is jelentkezett a kis drága egy pisis szettel, mégpedig a Gonzótól.

Vannak azért odabaszós részek a jelenetben, az alap, hogy agyon basszák a kis drága mind a két lyukát, és fröcsög a pisi nagy sugarakban a szájába, de vannak olyan extrémen jó részek is. Amikor és épp szájba basszák és kúrják is a picsáját közben és érkezik egy adag pisi a fejére, szegényke majd’ belefullad.

Nem pont az a nagy pisi nyelő fajta a csaj, de jut a szájába és szerintem a torkára is belőle bőven, hiába próbálja meg kiköpni. Azt nem értem miért nem lehet legalább egy piss sceneben levenni azt a hülye harisnyát legalább a végére. A csaj állandóan túlöltözve csinálja végig a jeleneteit. Kivéve talán a következőt, amiben végre full naked lesz !

Hangos ordításokkal fogadja magába a négy szép nagy fekete faszt a csajszi, és engedi magát DP-be tenni. A négereknek van annyi eszük, hogy levegyék a hegyes sarkú cipőt végre és úgy basszák a drágát !! Halleluja !!!

Alba nagyon élvezi ahogy tövig basszák a pináját és a fenéklyukát a négerek, és nem kell pisiszünetet sem tartania. Az összes létező és ne létező pózban megduplázzák a csajt és ő meg bírja a kiképzést szépen.

Aztán átjön a csajszi a GG-hez és ott megcsinálja ugyanezt full felöltözve és nem annyira nagy szenvedéllyel mint az előbb, szóval azt skippeljük, ha nem gond. Márciusban pedig a nagy öreg Mike Chapman is alávághat a drágának, de az igazán jó jelenete a minap érkezett, amiben Nicole Black-el tolnak egy alapos kis jó baszást. Niki már abszolút veteránnak számít, én inkább azon lepődök meg, hogy Alba mennyivel magasabb nála, pedig mind a kettőjükön van egy atom magas sarkú cipő is.

Amint látjátok simán becsusszan a kis francia drágaságnak az ököl a fenékbe. Aztán már eléggé be lesz melegítve, hogy mehessen a baszás oda. A másik csaj bevállalja persze most is a DAP-ot, de a mi kis Albánk, csak a DPben hisz. Niki isteni szépre tágul megint és pont oda kéne tolnia az arcát szépen bele, mint amikor mi szoktuk a csajunknak otthon, de ezt egy lánytól hiába várjuk. Inkább szopja serényen a segges faszokat, és hát azért az is elég izgató.

A harisnyák és a cipők is maradnak, mert az annyira szexi.

Albára is rá erőltetik szegénykére a DAP-ot, de nem nagyon élvezi, pedig ahová egy ököl befér, oda be kell kettő fasznak is, de ő inkább a DP-t szereti. Meg is öklözi még egy picikét azért őt Nikink.

Azért nem olyan rossz kis baszás ez, de ha már páros kúrás a francia csajjal akkor inkább nézzünk meg másik kettőt. Az egyikben a brazil Francys Belle a partnere, a másikban pedig a picsakinyomó mester asszony Monika Fox. Itt már mind a két alakalommal belevették a pisit is a témába, nézzünk meg a képeket a jelenetekből !!

Van amikor pohárból kell inni a cuccost és itt már nem lehet megjátszani, hogy tátott szájjal fogadjuk a pisit, bezony itt le kell nyelni mindet. Francika valami isteni itt is, annyiszor tolja kis a picsáját bentről, hogy már 20 után nem számoltam tovább. Alba meg nyalja falja és issza a pisit, a végén még a brazil csaj fenéklyukából is.

Pedig az igazi nagy prolapse queen nem is ő, hanem az orosz Monika, akivel a következő jelenetét forgatta a drága Alba, immáron kopasz pinával

🙁

Van egy pár prolapse látványosság, de egyiket sem nyalja meg olyan igazán, ahogyan azt kéne … Meglepően sokat spriccel viszont az ő pinácskája sokszor szájba pisizi Mónikát. De kár volt azért a szőrös kis pináért édes …

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Alba Lala a szőrös pinájú francia modell.