Ilyennek kell lennie egy első jelenetnek: Emily Bellexx a végére élvezi a baszást.

Curt
Curt
3 Min Read

Imádom amikor első jelenetként a nagyfaszú néger Dylan avatja be a csajokat. Egyébként is jó jelentek ezek, de amikor ilyen csodaszép lányt avat be, mint amilyen Emily. Akkor garantált a monitor előtti elélvezés, még akár poszt írás közben is.

A csaj fórumjában is csodálkozva írják, hogy milyen szép, ahhoz képest, hogy angol. Szegény angol lányok 🙁 de tényleg csodaszép a csaj, nézzétek egy pár privát fotóját a drágának :

Igen. Ő fog fulladozni egy néger fasz által és fingani a fenéklyukával. Elképesztő a világ nem igaz ??? És milyen szerencsések vagyunk, hogy ezt láthatjuk !!! Kibaszottul repesve várom a csajszi újabb jeleneteit.

Szóval Dylan a maga begerjedt nagy faszával várja a kis drágát. Még egy nagyon picikét bandzsa is a csaj, szóval számomra még egy plusz pont. Kicsit pózolgat zavartan és megmutatja a szép nagy húsos nyalnivaló pináját is. Majd kicsit vegzálgatja Giorgio egy nagy műfarokkal, és jön Dylan. Ekkor érdemes a csaj fejét megnézni, ki is vágtam nektek videóban is. Hát egyáltalán nem örül neki, hogy mi fog itt rá várni.

Nyel közben nagyokat, és egyáltalán nem jön be neki a dolog, de próbálja elviselni és a pénzre gondolni közben. Közben kicsit lenyomják a torkán a nagy faszt, de nem hiszem, hogy a szopás lesz majd az erőssége, erősen fogaz a kis édes. Aztán szemből is bele kell ülnie a nagy faszba a drágának. Amikor kiveszi a faszát Dylan, akkor szépen fingja ki a levegőt és a többit a drága, isteni szép a fenéklyuka és a hatalmas nagy pina meg aztán főleg alatta !!!

Aztán amikor lovagolnia kell, hát egészen heréig befogadja a hatalmas faszt a drága és itt bezony már élvezi a pumpálást.

VIDEÓ :

Annyira kibaszott izgató, ahogy a drága nem tudja, hogy most éppen mi fog következni, csak hagyja magát baszatni. Imádom minden mozdulatát. Hátulról is megbassza Dylan, heréig betolva neki a faszát, aztán meg megint lovagolnia kell a kis meztelen talpacskáival. IMÁDOM. Aztán már csak a geci adag van hátra, szépen egyenesen bele a szájacskájába.

Mivel angol a csaj, a végén még dumálgatnak egy kicsit Giorgioval.

Alig várom, hogy végre meg legyen baszva az a pinácska is !!!

Összegzés:
Nem sok olyan nő van a pornóban manapság, akin nincs egyetlen tetoválás sem ! De nem ez a csaj fő vonzereje, hanem összességében is kegyetlenül baszható!
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
97
Fenéklyuk, gape
99
Geci
100
Szerintetek0 Votes
0
99
Leave a comment