A lógós csöcsű orosz csaj megérkezett a nagyfaszú Dylan-hez.

Már régebben is méltattam Kitty Doll-t itt a blogon is, hogy milyen jól baszható a kicsike és mindent bevállal. Észre is vették ezt Giorgio-ék is (nem, nem a Carson Coma-s Giorgio, hanem a pornós Grandi :)), és át teleportálták a csajszit ide kicsit nyugatabbra, miután az oroszok kint agyon baszták minden egyes lyukát és lepisilték minden egyes alkalommal.

Egészen biztos vagyok abban, hogy egy csomó jelenetet csináltak vele, nem csak ezt az egyet és majd folyamatosan érkeznek a kínálatba a jobbnál jobb cuccozások a csajjal. Szóval Dylan, aki már csak egyedül van olyan akinek odaengednek egy csajt, még talán az öreg Mike Chapman az egyedüli, aki bevállal ilyet. A néger gép módjára tudja baszni a csajokat, ami nekem kicsit kiábrándító, de megértem hogy a látványhoz ez kell.

Jó ahogy megérkezik a tag és azonnal szopásra bírja a csajt, aki persze rettenet bénán szopik. Kézzel és csak a végét bekapva, szóval inkább hagyják is ezt és lebassza a kanapéra a csajt, aki olyan szinten beszarik ettől, hogy most akkor a következő snittben már ezt a nagy faszt kell befogadnia, hogy az odabasz. Nyomja is neki rendesen, a csaj meg azt sem tudja szokás szerint, hogy hol van .

Meg is bassza az összes bevállalható pózban a kicsi csajt, és mind végig eléggé kellemetlen arcot vág a drága. MI meg azt szeretjük ugye ? 🙂

Aztán csak lekerül az a ronda magas sarkú is és mezítláb láthatjuk ahogy kapja az anal full nelsont a kis orosz pinácska. Befeszült test és a pucér talpak nyújtják a tökéletes látványt.

Mutatom videóban is:

Szerintem már vagy 300 ilyen videót csinált Dylan, szóval pontosan tudja a menetét és hogy milyen pózban vegzálja a csajokat. Sorba bassza szegényke csajt mindegyikben:

Isteni a csaj, nagyon örülünk, hogy megjött, remélem szétbasszák és betársítják valami bomba jó perverz szuka mellé is, hogy a szájába élvezhessen. Vera Leal mondjuk jó is lesz egynek.

Related Posts

Roxy Del again

A kis orosz lánykáról már írtam, nagyon különleges a fenéklyuka, és most kijött egy újabb szettje, nézzük is…