Emily gyorsan megcsinálta az első DP-jét és megivott fél liter pisit is.

De az is lehet, hogy egy liternyit. Nem sokat vártak vele, azt tuti, itt a beavatási jelenete, ami kibaszott jó lett az angol csajnak, erre egy hét telik el és máris néger faszok pisiznek a kitátott szájába. Hová lehet még innen fejlődni, meg lehet ugrani egy 10 emberes gangbang-et, DAP-ot, aztán annyi. Nna de ne károgjunk, mégis az egyik legjobb csajról beszélünk, aki valaha pornózott.

Nna de hogyan jutunk el odaáig, hogy ez a bomba csaj; máshol forgatott jeleneteiben ilyen mosolyt láthatunk tőle:

Itt számomra hatalmas csalódás a nem mezítlábassága, de a fingás a végén és közben is kárpótol, valamint az, hogy mosolyogva issza vadidegenen pisijét. Azonnal bassza egy néger “szárazon”, és közben tisztán lehet hallani, ahogy a pina ajkai egymásnak csapódnak. Baszva lesz az is, mivel DP a jelenet, már alig várom.

Sorba basszák a fenekét a négerek, közben a pinája parlagon hagyva pihen. Hát nézzétek már azokat az ajkakat, nem azonnal szopnátok be az egészet, és addig el sem engednétek a szátokkal, amíg el nem élvez a csaj ???

Aztán jön a pisizős rész, amitől szétszakad a farkatok, olyan izgató:

Aztán a pisis ruháját lecserélik, vagy kimossák, vagy nem is értem, de vágás után totálisan tiszta lesz. Miért adják rá vissza ???? Miért nem lehet meztelenül csinálni tovább?

A DP következik, amit megint csak egy vágás előz meg; szerintem abba a baszott nagy pinájába nehezen megy be a fasz, de ezt mondja is az előző jelenetében, hogy inkább menjen neki seggbe ezerszer, mint egyszer pinába. De itt bizony mindent a látványért … szinte nem is mozog ott neki a fasz, csak a teste mozog, a pinája nem fogadja be a vastag faszát a néger srácnak. Szóval próbálkoznak itt elölről és hátulról is, de igazán egyik se jön be a csajnak.

Hagyják is a puncikáját szegénynek inkább análba adagolják, ami az előző Dylan jelenethez képest eléggé lagymatag lett, ott heréig tolta vadul a csajnak, itt meg csak imitálgatják, és Emily-t nem is nagyon hatja meg a dolog … Meg lesz neki a seggbekúrás közbeni pisi is, meg kap egy pár közepes adag gecit, de igazán a jó a végén a fenéklyukból való kifingás, ezt videóban is kivágtam nektek is!

Összegzés:
Az előző jelenethez képest csalódás ez nekem. A csajt se nagyon zavarta a dolog, enerváltan csinálta végig.
Szereplő csaj
100
Gape, fenéklyuk, pina
95
Szenvedély
70
Pisi, geci
90
Szerintetek0 Votes
0
89
Related Posts