A spricc háború folytatódik ! Veronica Leal vs Sasha Beart !!!

Curt
Curt
2 Min Read

Két nagyágyú egy közös jelenetben, amiben tényleg nem tudjuk majd eldönteni kivel basznánk inkább ! Nézzük a jelenetet és ki-ki válassza ki magának kit kúrna agyon. Én mind a kettő csajt. Sasha pedig végre mezítláb lesz !

Sasha egyébként egyre inkább olyan mint egy folyton betépett szilikonos ijesztő drogos csaj, és szerintem nem is lesz sokáig köztünk, ha így halad, vagy végképp egy karikatúra lesz belőle, amit én annyira nem bánok, mert baszni azt továbbra is nagyon, de nagyon tud a csaj és szereti is.

Az elején ismerkednek a lányok, ezt skippelhetjük is és térjünk át a baszásos részre !

Mindkét csajjal szinte bármit meg lehet csinálni, és ezt be is tartják a srácok akik azonnal minimum két faszt nyomnak mind a kettő szájába és a fenekébe, lehetőleg mindezt egyszerre. Vera hatalmasakat élvez és méter magasra pisil, amire Sasha arcát odalökik a srácok miközben éppen hátulról döngeti egy jó nagy fasz a picsáját. Nem nagyon bánja éppen mi történik vele és azt akarja, hogy ezer fasz bassza szerintem hátulról minimum és egyszerre.

Az ő 1%-os test zsíraránnyal rendelkező testéből is kicseppen egy pár csepp pisi, de ez semmi a kolumbiai csaj zuhatagához. Végig azt érzem egyébként hogy Sasha valamiféle transzban csinálja végig a jelenetet, ha erre odafigyeltek, akkor lehet izgató és lehet egyszerre ijesztő is a csajszi tekintete.

Azért az eléggé odabasz, amikor őt DAPozzák hátulról miközben öklözi Verát, akit közben pinán basznak. Éljen a Legalporno, hogy ezt láthatjuk az életben 🙂 Eléggé vadállat egyébként a menet, nincs nagyon megállás, folyamatosan basszák keményen a csajokat ahogy csak érik. Vera megint istenien érzi magát, imád baszni ez a csaj, Sasha meg hát olyan mint írtam, nem tudod eldönteni hol van épp a csajszi. A picike talpát azért jó látni sok snittben. Így kettejükre simán kivertem, és szerintem nektek is megéri hasonlóan cselekednetek, ha letöltitek INNEN a jelenetet.

Összegzés:
Két ilyen csajjal nem nagyon lehet hibázni, Sasha mezítláb, Veronica pedig mint mindíg most is tökély.
Szereplő csajok
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
90
Pisi, geci
80
Szerintetek0 Votes
0
93
2 Comments