Loading
2023   /   jelenet

A drága Angie Moon keményen belekezdett 2023-ba. Két baszós jelenete is kijött két hét alatt.

2023.01.19.admin

Angie-t nagyon szerettem már régebben is, de a mostani visszatérését is imádom. Picikét nagyobb lett a picsája, de a szenvedélye még mindíg ugyanaz a drágának. Nézzük meg most két új jelenetét, amik a Gonzo-nál jöttek ki.

Természetesen a mostani trendekkel egyeztetve mindent vállal a drága, szóval nem igazán gond neki a pisi ivás, vagy éppen a pisi fenéklyukból történő nagy ívben való kifingása sem. (Ez még egy mondat volt, amit szerintem még soha senki nem írt le a világon). Az első jelenetben négyen támadnak szegény csajszira és elég gyorsan sorba is basszák a fenekét, és még a DAP is eléggé gyorsan befigyel neki. Aztán jöhet a “szokásos” pisi rész, ahol lehet hogy csak nekem izgató, ahogy akkor sem hagyják abba a szopatást, amikor éppen fröcsög a pisi a csajszi fejére.

Nézzétek csak videóban is:

Jön egy kis fürdés a backstage-ben a sok pisitől, majd újra action.

Igazi fasza gonzós kis jelenet ez semmi bohóckodás hanem megállás nélküli baszással egyfolytában és keményen. A jelenetek között van egy kis szünet, amikor a srácoknál éppen leér a kint megivott 3 liter Szentkirályi és pisizniük kell, akkor Angie kis száját használják erre a célra. Isteni látni ahogy éppen duplán basszák hátulról pld. és szemből meg éppen szájba pisilik a drágát. A legvégén is nem lehet tudni, hogy éppen most aki odaáll elé az a gecijét ver ki, vagy éppen pisilni akar !

A csaj égig kiválóan baszik, van amikor nem is szopja az elé pakolt faszt, mert arra koncentrál, hogy basszon.

Jöhet még egy videó ahol basszák is a kis édest ? Van benne egy vicces rész, amikor a néger faszi feje ott marad a csaj segge mellett, tisztára olyan mintha azt várná hogy seggből szájba menjen neki :)))

A másik jelenet egy héttel ez után érkezett, ugyancsak a kedvenc stúdiómtól. Itt sem sok minden változott, sőt ha jobban megnézem akkor szinte semmi sem. A nagy forgatási hajrában még azt is megkockáztatom, hogy ugyanazon a napon forgatták a két jelenetet. Megvizsgáltam a lábujjkörmét is a csajnak és ugyanolyan világoskék volt mind a két jelenetben; gyanús, gyanús !

Kis dildózás, kis bemelegítés és érkeznek is a srácok beállt fasszal. Itt viszont nincs pisizés most ami néha nem olyan baj. Angie meztelenre vetkőzik és várja hogy ki bírja tovább és mélyebbre benyomni a faszt. Feltartja a picike isteni finom talpacskáit és sorra járnak belé. Mondjuk azt nem értem miért kell megfogni egymás fenekét miközben basszák a csajt, nekem minden egyes érintés egy kikapcsolással ér fel. Nna de a hév szellemében talán még elmegy ez is, nem tudom, mert még soha nem forgattam a Legalpornonak.

Ez egy igazi old school seggbe baszós jelenet, semmi több, de egy ilyen csajjal ez pont elég. Alaposan tágul is, pont amennyire kell, habár azért egy pár beleülős jelenetrésznél látni hogy picivel megnőtt az a fenék. Na de kit érdekel, amikor így fingja ki a levegőt és a belekerült gecit :

Itt van videóban is a geci-kifingás:

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A drága Angie Moon keményen belekezdett 2023-ba. Két baszós jelenete is kijött két hét alatt.