Loading
2023   /   jelenet

Dalila Dark, akit élő wc-nek használnak a jelenetekben.

2023.01.20.admin

A szegény kis édesnek tényleg ömlik a kis szájába a sok pisi szinten minden egyes szettjében, de ezek ellenére, vagy pont ezért imádjuk is őt ! Szemezgessünk csak a jó jeleneteiből egy kicsit !

Itt pld. csak lazán tartják a műanyag poharat, amibe saját maguk is belepisznek, majd várják a pisit, amit megisznak a srácok farkából Sylvia Dellai-val. Aztán még cserélgetnek is kinek ízlik jobban a cucc. Nekem felállt rá, nem kicsit.

A jelenetben aztán többször is visszatér a lábujjszopás, azért jegyeztem meg ennyire. Először csak Szilvinek kell Dalila lábujjait szopnia baszás közben, majd le is pisizik a kis édes talpikóját miközben nyalja. Aztán visszakapja a drága és a Dellai csaj lábujját kell szopnia, miközben Curt már veri is a farkát nem kicsit …

Aztán még fokozzák az izgatásomat azzal, hogy seggbe baszás közben is szopják a lábujjakat, szóval már nagyon nehéz visszatartanom bármit is. Köszönöm nektek Legalporno hogy ezt láthatom.

A legvégére már a két srác is kifárad és kiürülnek teljesen, semmi pisi nem marad bennük, amit nem is csodálok. Ha ezt a jelenetet szólóban pontoztam volna, akkor egészen biztosan ment volna rá a max. pont.


Nézzük meg a kis édes piercinges csajtól egy másik jelenetet, amiben tényleg élő wc-nek használják; még a jelenet címe is ez lett. Még egy komoly megbeszélést is tartanak ez ügyben, ahol eldöntik, hogy megbasszák őt. A bemelegítés után annyi pisit kap szegényke, hogy már öklendezik is a sok mennyiségen. Az, hogy ennyit le is nyeljen szinte teljesen esélytelen dolog.

De ez totálisan semmi ahhoz képest, amit akkor művel a drága, amikor belepisiznek a fenéklyukába mindannyian. Ezt látnotok kell, mert egyszerűen legendás lett, nincs rá más szavam. Tökély, ahogy a saját lábára fingja ki a picsájából a pisit, és még egy kis kakidarab is kifigyel, keressétek csak meg 🙂

Itt a videó is az esetről, akinek erre nem áll fel az rossz helyen jár !

A végén megeszi az összes kifröccsenő gecit, majd mint egy bűnös kislány térdel és fejbe pisizik. Kész vagyok.


Novemberben tavaly lenyomott a drága még egy 9/1-es gangbanget, majd érkezett egy újabb pisiben fürdőzős kis jelenet a drágától, azóta viszont semmi. Már nagyon várom az idei első jelenetét.

Itt is minimum négy fasz került a lyukaiba és a szájacskájába, de sajna a harisnya rajta maradt, pedig az egyik legszebb lábfejjel bír a drága, amit csak a pornóban láttam. A kis pinácskája most szinte teljesen kikerül a forgatagból, és a vastagabbnál vastagabb faszok feszegetik a kis fenekét. Bírom nagyon benne, hogy amikor basszák is inkább kihagyja a szopást, hanem inkább megrendülve nézi a saját picsáját, amint ki be járnak benne a faszok. Szemből is pisizik közben és egyszer fekvés közben is kap egy majdnem fullasztó pisi adagot minden faszból egyszerre.

A pink necchari sajna marad, de a csaj továbbra is atom profi és szexin baszható végig. A kis pina ajkai szépen kihajtva ahogyan azt kell, a feneke pedig szarrá baszva. A legvégén még kap a drága egy alapos mosást ahol csak a haját fogja hátra. Annyira, de annyira megbasznám !!!

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Dalila Dark, akit élő wc-nek használnak a jelenetekben.