Loading
2023   /   jelenet

Az egyik legszebb orosz modell 6 emberes pisis gangbangje.

2023.01.23.admin

A csajszika nem csak az egyik legszebb orosz modell az újak közül, hanem az egyik leghülyébb nevű is. Hello Siri ! A neve, amihez nem is kell már kommentelnem, szegényke biztosan nem tudta, amikor két hülye orosz gyerek ezt a nevet találta ki neki. Na de tegyük túl ezen magunkat és inkább gyönyörködjünk a brutál szép eredeti csajszi eredeti melleiben és abban ahogy hagyja magát 6 felálló faszú srácnak.

Kis vetkőzés után sorra kerül majdnem mindenki, ugyanis meglepő módon Oroszországban találtak egy néger srácot is, aki addig sajnos nem jut el, hogy a csajnak a fenekébe is betegye a faszát, de legalább a háttérben veri.

Aztán letérdeltetik a drágát és :

Elég könnyedén fogadja a drága, de nem is igazán a szájába megy hanem az isteni szép csöcseire. Aztán egy kis fürdés és máris mehet neki a DP.

Szegény Vinicius Jr. a háttérben mi a faszt csinál azt nem értem, ha nem áll fel neki a pöcörő, akkor miért nem takarítják el onnan a gecibe? A csaj szépen fogadja egyébként a normális kemény faszokat, de nem tágul sajnos, az izmos kis picsája azonnal visszahúzódik. Aztán kap egy még szexibb pisi zuhanyt a kis édes!

Aztán rájárnak a kis édes szuper picsájára egyesével. Ezt mindíg is bírtam, amikor szépen libasorban állnak és mindenkinek van egy pár másodperce baszni a drága picsát. A csaj csak térdel lent a földön egy párnán és szépen fölé lehet guggolni és baszni azt az isteni rugalmas kis picsáját.

Egyem is meg a picike kis nyalnivaló talpikóját. A végén egy pohárba kap még több pisit a drága, mint amit eddig, de megivásról (sajnos) nincs szó, csak a szájába önti, de ki is köpi a brutál csöcsökre 🙁 Vinicius továbbra is ott áll a sorban, de semmire nem képes, még a végén sem kiverni a csaj szájába. Nem hiszem hogy egy hosszú karrier kezdete volt ez a jelenet a részéről.

Összegzés:
Elképesztő milyen brutálisan szép nőket tudnak orosz földről összeszedni, hihetetlen szép ez a csaj is és mindent be is vállal. Követem ezentúl.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
95
Gape, fenéklyuk
90
Geci, pisi
90
Reader Rating2 Votes
94
94
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Az egyik legszebb orosz modell 6 emberes pisis gangbangje.