Loading
2023   /   jelenet   /   kiveséző

Megacikk: Kira Viburn a kegyetlenül baszható 18 éves tini, aki mindent bevállal.

2023.04.17.admin

A drága az egyik legjobb mostani pornós csaj, aki a Legalon van. Éppen a minap értekeztem róla, hogy mennyire unom már azokat a csajokat, akik a nagy picsájukkal játsszák meg az agyukat dugást mívelve. A Giorgio Grandi, aki régebben a kedvencem volt manapság már csak ezeket a szutyok nőket alkalmazza, akikről itt kritikát biztosan nem fogtok olvasni soha, csak esetleg lehúzósat. Ellenben ez a kis drága éppen 18 éves kis orosz szőkeség minden szempontból tökéletes, de ezt részletesen meg is fogom mutatni nektek ebben a mega cikkben.

A kezdeti jeleneteit hagyjuk is ki, inkább nézzük onnantól, hogy alaposabban igénybe vették a drágát, de egyébként már itt is lehetett látni milyen kis odaadó a kicsike és milyen brutálisan szép nagyra tágul a fenéklyuka :

Ezek után azonnal ráengedték a drágára a gangbanget és máris bekerült neki a picsájába két fasz. Nézzétek mennyire izgató ahogy fáj neki és milyen brutálisan szép a feneke miután kiveszik belőle a faszokat.

Szerintem ezt megéri videóban is megnézni :

Imádnivaló a lila nagy picsája és szinte csak emiatt érdemes megnézni a jelenetet, meg persze azért is ahogy élvezve szenved a kis drága és feszül a picsája.

Másodjára a 7/1-es pisisi jelenetét nézzük meg. Gondolhatjátok, hogy ennek a nőnek nem nagyon okoz gondot a pis sem, de itt végre nem csak liternyi pisit iszik meg, hanem a kis édes pinácskája is baszva lesz.

Nem is értem az a kicsi picike pinája is hogy tud ilyen szépségesen nagyra tágulni, mondjuk éppen kettő fasszal is vegzálják a drágát. És mind a kettő egyszerre megy a puncikájába. Aztán meg szépen egyesével járnak rá a fenekére, amit kegyetlenül élvez a kis 18 éves tini.

Ezek után átjött kicsit nyugatabbra és most már Csehországban forgat. Egy 1/1-es jelenettel kezdte a kis édes.

A szokásos kiképzést kapja meg élete legnagyobb néger faszától a kicsike. Szép nagy picsarepesztő Gape-ekkel, ahogyan azt kell. A geci spriccet és az odaadó fogadást vágtam ki nektek videóban is :

Itt a teljes jelenet is, ne hagyjátok ki :

Aztán fokozzák a tempót, mert egy Bró csatlakozik még és ketten basszák meg ezt a szuper picsájú kis édes tinit. Itt már bizony pisit is kell innia pohárból, nem mintha bármiféle gondot okozna neki … Jó kis baszás ez is, nem lehet betelni a lila kis picsájával a csajnak.

A végső (kedvenc) jelenetem pedig egy másik csajjal együtt játszódik végre, és nem mással mint Stacy Bloom-al. Itt már láthatjuk, hogy mi az ami taszítja a kis édes orosz tinit, ez pedig nem más mint a picsanyalás, ezt szokás szerint csak ímmel-ámmal csinálja ő is. Furcsa, hogy amíg megisznak idegen férfiaktól liternyi pisit, addig egy kinyomott prolapse megízlelése már nem fér bele.

Egyszerűen minden kockája egy kincs ennek a jelenetnek. Mindent megcsinálnak a két csajjal, amit 2023-ban meg kell csinálni. Fel sem sorolom inkább mutatom képekben :

Nézzétek a legvégén hogy isszák meg mind egy cseppig a két pohár pisit :

Tökéletes ez a csaj, be is vesszük a “követendő” csoportba, és minden jelenetét ki fogjuk elemezni. Remélem összehozzák valami igazán bomba jó csajjal is, mondjuk Cindy Shine, vagy Niki Black is illene hozzá. Egy jelenete kimaradt, amikor még otthon orosz honban Eva Barbie-val csinálták közösen, de azt majd a másik kis perverz tini Eva Barbie kielemző posztjánál fogom megírni, mert bizony ő is megér egy jó pár karaktert.

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Megacikk: Kira Viburn a kegyetlenül baszható 18 éves tini, aki mindent bevállal.