Loading
2023   /   jelenet

Mikor ti jártatok iskolába is ilyenek történtek ? Rebel Ryder és Syren de Mer.

2023.04.19.admin

Amikor én jártam sajnos semmilyen ilyen nem történt. Nem volt olyan, hogy az egyik tanárnő beleült volna fenéklyukkal a másik lábfejébe, és olyan sem, hogy mi ketten odajárulhattunk és a szájukba pisilhettünk volna, miután szétbasztuk a feneküket. Ilyen legfeljebb a tinikori álmaimban (abban sem) szerepelhettek, de a két perverz ribanc ezt most nekünk igaziból megcsinálta.

Valahogy nekem egyik csaj sem a szívem csücske, Syren nénit szerettem régen, de már unom, habár azt meg kell hagyni, hogy a legjobb szerintem a saját korosztályában, Rebel Ryder, meg valahogy nekem (hiába egy igazi baszógép), nem jön be pedig semmi rosszat nem lehet elmondani róla, és még az is lehet, hogy ennek a jelenetnek a végén talán meg is szeretem majd. Egyébként szerintem kibaszott jó ötlet volt ez az iskola pados őrület, a legjobban azt komázom, amikor a háttérben is ülnek statiszták, akik éppen tanulni szeretnének, de nem lehet, mert éppen az osztálytársuk pisit fingik ki a fenekéből, vagy a tanárnénit, bassza 5 benga néger.

Nem sok bevezetés van, 1 perc után már ujjazzák is a szőke csajt és 2 perc után már nyalnia is kell az 53 éves néni fenekét. Egy kis öklözés után jutunk el a számomra igen látványos és izgató részhez, ugyanis Syren lábfejébe kell beleülnie Rebelnek fenéklyukkal.

Közben persze tökéletesre tágul a fenéklyuka is.

Persze nem állunk itt meg és érkezik kettő darab néger is, akik baszni fogják a lányokat. Főleg Rebelt, a vörös néni meg serényen szopja a segges faszt, vagy éppen nyalja a fenéklyukát, miközben éppen szájba pisizik őt.

A végén az ő jó nagy fenekét is basszák, de van egy teljes második rész, amiben ilyen téren is kiteljesedhetnek.

Kiteljesedhetnének, ha nem lenne totál unalmas (legalábbis nekem) az eleje. Dugják őket meg minden, de olyan semmilyen az egész. Érdekes lehetne, amikor egymás pisijét kellene meginniuk. Alig jön nekik, és a szájba pisilés igazán egyébként akkor izgalmas és látványos, hogy ha legalább 5 faszi lövi rá hatalmas sugarakban a cuccot, nem pedig az, amikor arra kell várnunk, hogy éppen most sikerül e pisilnie a jobb oldali négernek. Tisztára mint a Halálsoron-ban, mint amikor Tom Hanks-nek drukkoltunk, hogy pisilni tudjon.

Tisztára olyan mintha ez a jelenet csak egy bevezetése lenne a következőnek (ha lesz még?), mert bejön még négy srác és szinte mind végig csak nézik ahogy a feketék kúrnak. Nevetnek is közben, mert tudják hogy ők sokkal keményebben megbasznák ezt a két nőt, aki arra vár, hogy szarrá basszák őket. Nem is igazán a csajokkal van a bajom, tényleg, hanem a faszikkal, akik mondjuk éppen úgy kúrják meg Syren de Mer picsáját, hogy 1-1 centimétert mozognak a picsájában. Amiben az előbb ököllel benne volt a másik csaj majdnem könyékig.

Szóval ez egy nagyon közepes jelenet nekem, a lábujjal a pinában dolog dobja fel egy kicsit.

Összegzés:
Nem igazán fogott meg a két nő jelenete, de a lábfej a fenéklyukban azért még mindíg nem egy hétköznapi dolog. A baszást meg profin lehozták.
Szereplő csajok
80
Fenéklyuk, gape
80
Szenvedély, baszás
70
Geci, pisi
90
Reader Rating2 Votes
93
80
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Mikor ti jártatok iskolába is ilyenek történtek ? Rebel Ryder és Syren de Mer.