Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nicole Black az egyik legrégebbi modell, aki még mindíg tökéletesen csinál mindent.

Nincs olyan hónap, hogy ne lenne a csajnak valami baszott állat jelenete, amire ki kell verni, de azonnal. Volt egy kis idő, amikor szünetelt, de aztán jött egy nagy áttörés, mégpedig az, hogy bevállalta a pisit. Most már olyan élvezettek fürdőzik az akár 5 sugárból érkező pisire ami a szájába csorog, mintha ezen múlna az élete. De nem csak emiatt imádom a csajt. Nézzük meg a legutolsó két szettjét a drágának !

Szinte már csak az Angelo Godshack-nek csinál jeleneteket a drága, de megjárta már ő az összes stúdiót a 130 jelenete alatt. Domination Gangbang a jelenet címe ami eléggé vissza is adja azt amit kapunk a szettben.

70 másodperc telik el kb. és máris baszva van a kis segge a drágának. A keze és a szája bekötözve. Aztán látjuk, hogy jó páran be vannak indulva a drága és sorban állnak, hogy baszhassák a picsáját. Én is odaállnék az tuti és szerintem ti is. Egyszerűen tökéletes, ahogy a levegőben tartják a csajt és le sem teszik kb 10 percen át így basszák sorban, felváltva.

Ezután egy kis össznépi szopatás jön, majd ez a tökéletesség. Szétkúrják duplázva is a picsáját, majd egyből odavonszolják és mehet a szájba pisi vágás nélkül. Én erre most kurvára megint elélveztem, ahogy írom a posztot, mert ahogy kapkodva nyeli a pisit a drága, kegyetlenül izgató. Ki is vágtam videóban nektek is.

Egy tökéletesség ez a nő, nem kell ide műcsöcs, meg műsegg, természetességgel is lehet profin és szexin csinálni még ezt is.

Innentől hiper intenzíven és folyamatosan basszák a picsáját. Bírom azt hogy nem feltétlen kell szopnia, hanem befeszítik a testét és fojtogatják és befogják a száját, ami nekem is rohadtul izgató, a magánéletben is csinálom a csajommal ezt. Niki az egyik legszebben táguló csaj a pornóban, most is brutál szép mély fekete gape-eket láthatunk tőle.

A végére már kiürülnek és ki is fáradnak a fiúk, Niki kicsinálja őket, így már csak a geci adagok maradnak, de azok jönnek legalább rendesen!

Nézzük is a legfrissebbjét a drágának, amiben Emily Pink-el közösen jöttek el megint csak Angelo Godshack stúdiójába.

Semmi dildózgatásos bohóckodás, egyből belecsapnak a lecsóba és 1 perc után már feszülnek is az anál izmok. Kicsit elveszi a figyelmet Nikiről a kolumbiai csaj, mivel ő is eléggé kurva jó, de most próbáljunk a mi kis gape-királynőnkre koncentrálni. Nem sok ideje van bármit is csinálni, mert folyamatosan baszva van a kicsike.

ztán mikor már oldalra hívják őket oda, ahol nincs szőnyeg tudni lehet, hogy mi fog következni. Ez :

Aztán ledobják a felsőjüket (sajnos a harisnya marad) és mehet tovább a baszás. Nikinek a hármas análozást erőltetik, ami szó szerint csak egy erőltetés, mert a harmadik farok szinte csak dísznek van ott a másik kettő mellett. Látványos azért ez is, imádom amilyen fejeket vág közben Niki. És persze óriásiakat tágul a picsája.

Aztán megint csak kapnak egy adag zuhatagot a srácoktól, majd mind a ketten a beleülős DAP-ot is megcsinálják, és a végén Niki fingja a gecit a saját fenekéből Emily szájába.