Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lydia Black első DAP gangbang-je (mostanában)

A kis drágát a karrierje kezdetétől fogva figyelemmel kísérem. Volt egy kezdő időszaka, aztán egy ideig nem szerepelt, majd a kis göndör fürtjeivel tért vissza (én sokkal, de sokkal jobban bírtam az egyenes haját). Az, hogy ez lenne élete első DAP gangbenje, az erős túlzás, elég csak megnézni az itt nálunk is kiváló pecsétet kapott Szétbaszva jelenetét. De én szívesen nézem minden szettjét, mert igazi odaadó kis csaj, és élvezi ahogy basszák.

Így igazi gót feje lett a csajnak, fültágítóval (még mindíg utálom) fekete hajjal, és sok sok tetoválással. Tapasztalt kis fenéklyuka van látott már eléggé sok faszt és simán becsusszan neki a saját ökle. Aztán érkezik a kiszemelt három hatalmas fasz a csajnak. Profik, szóval tudják hogyan váltsák egymást és basszák a kis édest. Megy seggbe mindenkitől aztán egy pici fejjel lefelé mélytorok, majd jöhet persze egy hirtelen pisi a szájába, amire nem is számít – imádom az ilyet.

Ekkorra már megérkezik a negyedik faszi is és spriccel rendesen a drága szájába a nedű :

Videó:

Aztán kicsit basszák a csajt ott lent a földön a pisiben tocsogva, de ez azért balesetveszélyes és nem maradhat így, szóval a zuhanyzás alatt feltakarítják és a srácok is feltépnek egy újabb karton ásványvizet, hogy jöjjön a cucc, mire kell, hogy jöjjön. Lídia nagyon várja, hogy kettő fasz feszítse szét a kis picsáját, meg is teszik neki szépen felváltva és közben még a szája sem marad szabadon.

A pisizős rész lett megint csak egy állat része a jelenetnek. Anyuka süteményes tálkája kerül elő a szekrényből, amiben most nem kekszet fognak tálalni a délutáni filmhez, hanem valami egészen mást. Mutatom videóban is, amint fulladozik benne a drága aztán meg mosolyogva szopja a faszt.

Videó:

Nincs még ám vége, hátulról is megkettőzik a seggbe kúrást a csajnak, majd állva járnak rá a “kis” picsájára. Nekem ez a rész a legjobb, pedig sajnos a harisnya még mindíg rajta van. Brutál látni ahogy a nagy faszuk tövig bemegy a picsájába, és mindezt állva csinálják. Kap szép geci adagokat, de a végére is marad brutálisan izgató dolog: a fenekébe pisiznek, amit ugyancsak a nagyi tálkájába fingik kis és még ezt keverik egy pár deci cuccal, amit az arcára önt és szép nagyokat kortyol belőle, és persze mindezt végig a szexi mosolyával csinálja végig.

Itt nézhetitek a teljes jelenetet :

Összegzés:
Lydia lehet, hogy sokaknak nem tetszik, de ha látják egy jelenetét, akkor egyből be fog jönni nekik a csaj. Tegyetek egy próbát garantálom, hogy megéri !
Szereplő csaj
94
Szenvedély, baszás
100
Feméklyuk, gape
90
Geci, pisi
100
Reader Rating0 Votes
0
96