Loading
2023   /   jelenet

Kaitlyn Katsaros aki mindent bevállal.

2023.05.10.admin

Éppen most tettem ki egy posztot a kis perverz csajsziról, amiben az egyik blog olvasó társunk számol be róla, hogy milyen volt vele tölteni egy éjszakát. Hát … nem egy hétköznapi csajszi az biztos. Itt olvashatjátok a beszámolót. Én nagyon szeretem, szerintem ő a mostani fiatal pornós generáció egyik legbevállalósabb csaja, aki még a toi-toi wc peremét is megnyalja és nevet közben. De persze a fő profilja még így is a pornózás, habár mostanában sok “beteg” jelenetét látom a saját oldalán is.

A mi témánk a Legalos szereplése, amiről már írtam a Pornoloverre is, de most nézzük meg miket csinált még itt a drága kis amerikai tini.

A Milk overflow jelenetét választottam mert önző vagyok és ebben legalább teljesen meztelenül van a csaj (utálom amikor bármiféle ruha van a csajokon baszás közben). Itt nézhetitek meg a teljes jelenetet.

A tejjel való gusztustalankodásban kurvára semmi izgató nincs, főleg mert hogy ragad aztán összevissza. MI egyszer próbáltuk, kb annyi erotika van benne mint a tejszínhabban. De látványosnak látványos lesz ahogy majd hányja fel a kis drága a faszokra. Egy gipszkartonozó brigádot zaklat a csaj és míg a többiek melóznak addig az egyik srác már bassza is őt állva keményen picsába.

Jönnek a többiek is, basszák sorban a fenekét és a fazonírozott kis pináját is. Aztán jön a milk-es rész, ami szerintem erőltetett lett, Kaitlyn-nek nem gond hogy hánynia kell, aztán amikor megtörli az arcát és visszatér lesz klassz a jelenet.

Visszatér teljesen meztelenül és azonnal baszatja magát nézzétek videóban is:

Egyem is meg a kis szétálló kis lábujjait a drágának !

Egy isteni DP, amit kap a drága, de ez összes elképzelhető pózban – még állva is. Rohadt jó, hogy látni ilyet is, nem csak az összeérő faszokat, amikor berakják hármat is egyszerre valami tohonya nőnek.

Kibaszottul izgató látni ahogy élvezi a csaj ahogy basszák, pedig “csak” egy sima DP amit kap szépen sorba mindenkitől. Nézzétek hogy mélytorkozik és fingik egyszerre – kész vagyok tőle.

Aztán már jönnek is a geci adagok a csajszinak, amiket lazán gond nélkül fogad. A végén lévő tejes meghánytatásnak akkor lenne igazán értelme, ha aztán még basznák a csajt tovább, nem pedig vége lenne, tessék szépen bevállalni az ilyet is Kate, ha már nincs határ semmiben …

Összegzés:
Kaitlyn-nak rohadt nehéz dolga volt, hogy 2023-ban újat tudjon mutatni, de megugrotta a lécet, olyannyira, hogy már maga is egy elérhetetlen sztender lett.
Szereplő csaj
95
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
90
Geci pisi és egyebek 🙂
90
Reader Rating3 Votes
97
94
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Kaitlyn Katsaros aki mindent bevállal.