Loading
2023   /   jelenet

Egy igazán jó csaj aki hagyja magát szarrá baszatni: Nela Decker portré

2023.05.17.admin

Nela nem igazán szép a szó szoros értelmében, nem egy Cindy Shine, vagy a Dellai lányok, de én mégis kurvára bírom, mert olyan hétköznapian jócsaj, pont ilyen mint itt az épületben pár nő, akivel dolgozok. Csak ők éppen nem finganak ki gecit a fenekükből munkaidőben. Vagy mégis ? Hmmm … Nela viszont a fő karrierjét a Legalporno-nál alapozta meg és a legtöbb jelenete is itt készült. Ha nem ismernétek, akkor szánjátok rá ezt a pár percet, mert videókkal és képekkel fogom őt bemutatni nektek és a cikk vége felé hátha nektek is bejön majd a kis elálló fülü lepkepinájú drágaság.

Egy tavaly októberi jelenettel kezdünk, amiben ki van kötözve a drága keze és a bimbói is, sőt egy ideig még a szája is egy szigszalaggal. Szépen sorba basszák a teljesen meztelen csajt, majd egy eléggé meggondolatlan lépésként fejjel lefelé lógva a kanapéról belepisilnek a szájába. Mivel be van kötve a keze ezért nem nagyon tud ellenkezni :

Az eléggé faszfelállító – látnotok kell videóban is :

Kis zuhi, aztán mehet tovább, adják faszról faszra a csajt. Kap DP-t dupla faszt a pinájába és a picsájába is. Aztán úgy pisizik le, hogy alulról kúrja egy srác, ami nem egy hétköznapi póz.

Aztán is alaposan meg lesz baszva a drága és rendesen használják a pináját is, mert kettő fasz simán becuppan oda is egyszerre. A végén megeszi a gecit és még le is tudja mivel öblíteni a kicsike :

Aztán idén év elején jött két fistingelős akciója. Az egyik Kitty Doll-al, a másik pedig Musa Martinával. Olyan szinten simán csusszan be a pinájába az ököl, hogy élvezet látni. Főleg, hogy az egyik részben nem is csak pinába csusszannak az öklök, hanem eggyel lejjebb is.

A kis édes legtöbbször Angelonál forgat, habár kirándult már GG-nél is, megmutatom ott hogyan nyelte le a néger geciket:

Ez a jelenet egyébként nem okozott neki valami nagy élvezetet, simán lehozta a három négert. De mutatok még egyet, amiben alaposan lerendezték a csajt. Ez is onnantól lesz érdekes, hogy lekerül a csajról minden ruha. Előtte is basszák persze és alaposan le is pisizik a drága arcát, aminek nem nagyon örül.

De még nincs vége a “szenvedésnek”, sőt még csak most indul be igazán. Két fasz a picsájába, egy meg a pinába. Közben kifeszítik a lábait és a nyakát is fojtogatják. Jó kis baszás ez, a legvégén pedig szépen a fenéklyukába mennek el mindannyian, ami annyira befogadó picsa, hogy ki sem tudja fingani a geciket a drága …

Szóval nagyon érdemes odafigyelni a csajra, mert szerintem rettenet jól baszható és mindent bevállal, habár nem élvezi szét az agyát a jelenetekben, inkább csak elviseli azokat.

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Egy igazán jó csaj aki hagyja magát szarrá baszatni: Nela Decker portré