Loading

Lassan már csak az orosz modellek jó csajok: Sofa Weber portré. (frissítve a legújabb jelenetével)

2023.05.24.admin

A drága kis 18 éves még csak fél éve pornózik, de már így is imádom. Nem azért csinálja, mert annyira élvezné a jeleneteket – sőt … de a fiatal csajoknál én pont ezt bírom, amikor kibaszottul nincs kedvük itt lenni és éppen faszt szopni, vagy gecit enni, de megteszik, mert kapnak érte ezer dollárt mondjuk. A kis csajról egyébként azt mondják hogy van egy tesója is, de ezeket a dolgokat érdemes fenntartással kezelni, kivéve ha ikrekről van szó …

Igazi puffy tinicsöcs, picike selymes talpikó, isteni tökély ráncmentes picsa és baszható kis szűk fenéklyuk.

Az első szettje egy “Monster Cock” jelenet volt. pont mint amilyennek lennie kell. Kellemetlen és fájdalmas is, mert tényleg egy jó nagy vastag faszt kap a picsájába.

Hogy még tovább fokozzuk a cukiság faktort, a csajszinak heterokrómiája is van, amikor az egyik szem színe más. Nála az egyik kék, a másik pedig barna. Egyem meg a kis szívét. Mutatok még egy jelenetet amiben 1/1 basszák, de itt már a kis talpai is látszódnak.

Aztán egyből egy három emberes baszást kapott a drága, amiben a kis pinája sem marad parlagon . Gyorsan meztelenre vetkőztetik a csajt és sorba basszák. Nem igazán kellemes neki az érzés, leginkább akkor kezdi el már majdnem a sírást is, amikor a pinácskájába is fasz kerül. A seggbe baszást viszont ügyesen viseli el, és a gecik is a nyelvére kerülnek.

Na ugyan mi lesz a következő ? Hát naná hogy a pisizés, de a szájba pisit nem vállalja be a csaj, csakis a testre engedi menni. MInd a mai napig ez nem megy neki. Éppen ma reggel jött ki egy újabb jelenete, amiben már végre végre poharat fog a kezébe ami tele lesz pisivel …. és …. a melleire önti :((( Itt is kap a csajszika a pinájára és a fenekére is, meg persze a kis aranyos cickókra. DP egyébként a program, de még nagyon szenvedősre veszi itt is a figurát.

Imádom hogy szinte minden jelenetében totálisan meztelen és nincs semmi felesleges cipő, vagy szar harisnya rajta. Az első jelenete talán az a csajnak, amikor élvezi hogy basszák az, amikor a műtesójával Sasha Paige-vel szerepel. Ne higgyük el, hogy a tesója – én legalábbis nem hiszem el. De attól még ő a másik legjobb orosz pornós csaj, akiről ugyancsak terveztem írni ilyen esszét, szóval a baszás az egészen kiváló lett.

Itt már sok olyan rész van, ahol élvezettel baszatja a mocskos kis 18 éves picsáját a csajszika. Mutatom videóban is :

Nagyon szexi kis párost alkotnak a másik csajjal, pont ugyanaz a testalkatuk és kegyetlenül baszhatóak.

Volt a drágának közben még egy DAP jelenete és két több szereplős orgiája is, de ezek feledhetőek, nem úgy mint az első három fasz a fenékbe jelenete, amiben van egy rész amire már háromszor is kivertem, de erről majd később. Az a három farok persze nem fér be neki totálisan tövig, inkább csak egy szenzáció hajhász feltevés az egész. A DAP cuccokat viszont simán letolja a drága, még bele is tud ülni a két faszba simán.

Aztán jön a végén, a csúcs látványos faszfelállító csodálatosságos szépséges jelenet :

Hát nem egy bájos kis tökéletesség a csaj ?

Nézzük csak tovább, mi az ami nem volt még ? Jja az anál fisting még nem ! Hát akkor jöjjön az is :

Azért nem egy Anna deVille féle öklözés ez, inkább csaj négyujjazás, de élvezet most látni a sok orgia után egy 1/1-es jelenetben újra. Itt is azonnal mezítlábra vetkőztetik a drágát és úgy basszák, és megint kap a kis talpikója egy adag pisit is, de most a saját fenéklyukából fingja kis a kis édeske:

Legutoljára egy tornász csajjal tért vissza a kis 18 éves tini, ahol aztán már tényleg baszatja magát és élvezi is. A másik csajszi neve Kitty Kate. A jelenet elején van egy kis erőltetett pina nyalás, majd jönnek is a srácok. Weber kisasszony már elég ügyes, szépen beletartja magát lovagolás közben a faszba és tövig csattan a picsája.

A másik csaj rohadt jó pózokat tol, ezért kicsit ellopja Sofa-tól a show-t de az ő kerek segge és a szenvedő / élvező ordítása is jelentősen odabasz a videóban.

És még ebben semmi extra nincs, kivéve a pózokat néhol. Két csodás szexi szép testű tinicsajt seggbe basz három teljesen normális (elég nagy faszú) férfi. Mint régen a Gonzo jelenetekben (néha még ma is.) Nem is kell nekem ennél sokkal több …

A legújabb jelenete Sofának még csak ma jelent nem ezért ezt még nem tudtam megnézni, de amint le tudom tölteni még a cikk végén ezt is megnézzük majd.

Meg is érkezett a kis édes pisizős gruppen partija, ami megint csak eléggé faszfelállítóra sikerült. Most éppen a pináját szemelték ki maguknak és ezt repesztik szét a faszukkal. Egyszerre három farkat próbálnak meg szegénykének benyomni, de szemből pld. a kettő is eléggé sok. Ha szeretitek látni amint éppen kellemetlen neki, akkor ezek a ti pillanataitok is lehetnek …

Vagy zavartam mosolyog a kis édes, vagy szenved. Mondjuk azért a látványon kívül enek a póznak aztán kurvára semmi, de semmi értelme nincs mert a középső srác csak két fasz közé tudja tenni a farkát, ami nem kicsit gay dolog, de a látványért mindent meg kell tenni ugyebár … Amikor seggbe basszák az viszont kurva kibaszottul jó és látványos, hogy egyem meg a picike kis talpikóját közben,

A fenéklyukra és talpra pisizős részt meg látnotok kell videóban is, és a legvégét is, amikor megijed a geci spriccektől.

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Lassan már csak az orosz modellek jó csajok: Sofa Weber portré. (frissítve a legújabb jelenetével)